Søndagsmiddagen blev en ret så let omgang i dag, for hverken Søren eller jeg havde lyst til det store (Sønnike kommer først sent hjem fra kæresten), så vi gik i køkkenet og lavede en slags Salat Nisoars, men iceberg slat, kolde kartofler, grønne bønner, hvidløgs- og chillimarinere grønne og sorte oliven, let smilende æg, lidt tomater og tun. Dressingen var halvt olivenolie og hvid balsamiko, en lille teskefuld dijonsennep, slat og peber.
En lækker salat som vi egentlig ofte spiser herhjemme, når ingen af os goder at lave mad, og da vi altid har alle ingredienserne i huset er det let.
6 kommentar
Mona Honnens
18. august 2013 at 20:19Umm det ser sundt og lækker ud.
Her i huset er det min mand der laver mad, han slap også nemt om ved det i dag, havde nemlig rester fra i går, hvor vi havde de unge mennesker hjeme og spise.
God aften til dig ;O)
Mona
Catarina
18. august 2013 at 20:46Dejligt med rester, det er jeg også stor tilhænger af og man kan jo ligefrem lave nye retter at retster. Vi smider meget meget sjælden noget ud, for jeg vil helt bruge alt og undgå madspild. 🙂
Ha’ en rigtig god søndag aften Mona. 🙂
Karin Abildhauge
18. august 2013 at 20:20Så lækkert – Nam nam nam
Catarina
18. august 2013 at 20:47Jeg elsker salatre og specielt når de er mættende som den her er. 🙂
Trine
18. august 2013 at 21:23Uhhh sådanne retter er guld værd for nogen dage giiiider man ikke..,
Vi snød også i dag og lavede pulled pork fra Tulip;-)
Catarina
19. august 2013 at 06:34Mus, pulled pork er bare så lækkert og ja, det er dejligt med lette retter når man ikke gider bruge tiden i køkkenet. 🙂