Menu
Livet

Lidt pynt fra have lyser op

DSC_6689

Hvor har de dog været et vidunderligt vejr i dag. Det er ike sådan at solen har skinnet fra en skyfri himmel hen over fyn, men solen har været fremme rigtig meget af dagen og der har næsten ikke været nogen vind, hvilket jeg elsker. Arbejdsdagen har været trav og god. Et formiddagsmøde forløb over al forventning og jeg ser frem til at de vender tilbage. Cykelturen frem og tilbage foregik næsten som en leg, da vinden ikke gav den modstand som den ellers har givet en del dage.

Haven og terrassen blev indtaget med te og hyggesnak med manden, da jeg returnerede fra job. Jeg har lige lige plukket en lille, men smuk blandet buket, af nogle af blomsterne. Vasen er sat for enden af langbordet, så jeg kan sidde og nyde den, både nu og i morgen tidlig, inden cyklen atter skal luftes.

Mandage er slet ikke værst 🙂

8 kommentar

 • Annemette
  19. august 2013 at 23:07

  Skøn buket – man kan næsten dufte den igennem skærmen 😉

  Reply
  • Catarina
   20. august 2013 at 06:42

   Hi hi, den dufter faktisk ikke af så meget, men ser bare pæn ud – men det er osse ok. 🙂

   Reply
 • Tina Liel
  20. august 2013 at 00:08

  Sikke en flot buket til en skøn dag. Hvor er det altså skønt at man sådan kan cykle i Danmark. Uden ret mange cykelstier er det desværre for farligt her. Knus

  Reply
  • Catarina
   20. august 2013 at 06:43

   Ja, jeg han levende forestille mig at det ikke lige er det mest sikre at cykle hos dig og jeg nyder da osse at det er muligt her, uden at sætte livet på spil. 🙂

   Ha’ en rigitg dejlig tirsdag Tina. 🙂

   Reply
 • Susanne
  20. august 2013 at 09:46

  Ja mandagen var faktisk helt ok, sensommeren kan være rigtig dejlig, og når så blæsten til og med er væk,ja så er den cykeltur skøn.

  Reply
  • Catarina
   20. august 2013 at 20:22

   Jeg elkser at det ikke blæser – det værste jeg ved er nemlig blæsten som jeg synes vi har lidt for meget af her hjemme. 🙂

   Reply
 • Karin Abildhauge
  26. august 2013 at 07:48

  Smukt billed.

  Dejligt der er noget at rykke i. Hvis der ikke var noget at lave, så ville irritationen hurtigt indfinde sig. Tro mig.

  Reply
  • Catarina
   26. august 2013 at 11:01

   Hi hi, Karin, ja, måske irritationen ville indfinde sig, men på den anden side kunne jeg godt klare at have ferie i et par år eller mere og smide en rygsæk på ryggen og drage ud i verdenen. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar