Lidt pynt fra have lyser op

DSC_6689

Hvor har de dog været et vidunderligt vejr i dag. Det er ike sådan at solen har skinnet fra en skyfri himmel hen over fyn, men solen har været fremme rigtig meget af dagen og der har næsten ikke været nogen vind, hvilket jeg elsker. Arbejdsdagen har været trav og god. Et formiddagsmøde forløb over al forventning og jeg ser frem til at de vender tilbage. Cykelturen frem og tilbage foregik næsten som en leg, da vinden ikke gav den modstand som den ellers har givet en del dage.

Haven og terrassen blev indtaget med te og hyggesnak med manden, da jeg returnerede fra job. Jeg har lige lige plukket en lille, men smuk blandet buket, af nogle af blomsterne. Vasen er sat for enden af langbordet, så jeg kan sidde og nyde den, både nu og i morgen tidlig, inden cyklen atter skal luftes.

Mandage er slet ikke værst 🙂

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.
8 thoughts on “Lidt pynt fra have lyser op”

  • Sikke en flot buket til en skøn dag. Hvor er det altså skønt at man sådan kan cykle i Danmark. Uden ret mange cykelstier er det desværre for farligt her. Knus

    • Ja, jeg han levende forestille mig at det ikke lige er det mest sikre at cykle hos dig og jeg nyder da osse at det er muligt her, uden at sætte livet på spil. 🙂

      Ha’ en rigitg dejlig tirsdag Tina. 🙂

    • Jeg elkser at det ikke blæser – det værste jeg ved er nemlig blæsten som jeg synes vi har lidt for meget af her hjemme. 🙂

    • Hi hi, Karin, ja, måske irritationen ville indfinde sig, men på den anden side kunne jeg godt klare at have ferie i et par år eller mere og smide en rygsæk på ryggen og drage ud i verdenen. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.