Nogle gange passe ideer og tid bare ikke samme

Jeg har længe godt ville have noget ny her på bloggen (header, farver osv.), men jeg har ikke rigtig vidst hvad det skulle være og derfor ikke lavet noget. Men så i nat, ja i nat af alle tider 😉 så kom ideerne væltende og jeg ved nu præcis hvordan her skal se ud. Men men men, nu har jeg ligesom ikke ret meget tid til at fordybe mig i farvekoder og design, det er skisme da ikke ok.

Nu har jeg skrevet mine idéer ned og så håber jeg på, at jeg kan finde tid i weekenden til at afprøve dem, og se om de passer ind på bloggen her.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.
10 thoughts on “Nogle gange passe ideer og tid bare ikke samme”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.