Nogle gange passe ideer og tid bare ikke samme

20. august 2013

Jeg har længe godt ville have noget ny her på bloggen (header, farver osv.), men jeg har ikke rigtig vidst hvad det skulle være og derfor ikke lavet noget. Men så i nat, ja i nat af alle tider 😉 så kom ideerne væltende og jeg ved nu præcis hvordan her skal se ud. Men men men, nu har jeg ligesom ikke ret meget tid til at fordybe mig i farvekoder og design, det er skisme da ikke ok.

Nu har jeg skrevet mine idéer ned og så håber jeg på, at jeg kan finde tid i weekenden til at afprøve dem, og se om de passer ind på bloggen her.




- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Hvis du læser noget der er intressant, så er du velkommen til at dele det på de sociale medier du færdes på, og følg gerne mig på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på kanalen. ♥


0

You Might Also Like

10 kommentar

 • Reply Nola 20. august 2013 at 09:02

  åh ja, det kender jeg kun alt for godt. Planlægger hele dagen hvad jeg nu skal afprøve, lege med og gøre om aftenen eller i weekenden……og bliver lige skuffet hver gang når tiden bare fløj. Glæder mig til at se dine ideer…….og bare tag dig tid 😉

  • Reply Catarina 20. august 2013 at 20:21

   Jeg glæder mig osse til at se hvordan det kommer til at tage sig ud Nola. Jeg håber det kommer til at se lige så fedt ud som jeg forestiller mig det. 😀

 • Reply Susanne 20. august 2013 at 09:47

  Glæder mig til at se hvad du har fundet på 🙂

  • Reply Catarina 20. august 2013 at 20:22

   Hi hi, jeg glæder mig til at få tid til at lave det. 🙂

 • Reply Layoni 20. august 2013 at 12:36

  Ih det bliver spændende at se hvad du finder på 😉 glæder mig 🙂

  • Reply Catarina 20. august 2013 at 20:23

   Jeg håber det bliver som jeg forestiller mig det. Nu skal tiden til leg bare komme. 🙂

 • Reply Mona Honnens 20. august 2013 at 12:40

  Det glæder jeg mig til at se.

  Mona

  • Reply Catarina 20. august 2013 at 20:23

   Det gør jeg osse Mona. 🙂

 • Reply Karin Abildhauge 26. august 2013 at 07:55

  Det kender jeg så godt.

  Når der er mange bolde i luften, kommer nye ideer/tanker, ja de kommer myldrende, glemmer bare lige at tage 5 minutter fra, til at grifle ideerne ned, så de er der, til næste gang, hvor jeg mangler ideer. Det er en fantastisk øvelse.

  • Reply Catarina 26. august 2013 at 11:02

   jeg prøver tit at skrive mine ideer ned på telefonens notesblok, for ellers glemmer jeg dem hurtigt. Og når jeg så kikker på telefonen nogle dae efter, er de ideer alligevel ikke alle lige gode. 😀

  Skriv en kommentar