Menu
Livet

Hvorfor er negle sådan nogle underlige nogen?

Jeg har ligesom alle andre negle på finger og tær, ikke noget ny i det, men jeg forstår altså ikke mine fingernegle. Ofte, mest for flere år siden, der ville de slet ikke som jeg ville, altså være pæne og med lidt længde. Længere end bare lige til kanten af fingeren. Men her i de senere år, hvor jeg bruger mine hænder til hvad som helst, og det uden handsker, gror det som om de blev betalt for det. I det daglige, er der ikke fedt, at mine negle er for lange, specielt ikke når jeg har et arbejde, hvor jeg sidder ved en computer dagen lang. Men de gror og jeg skal igen og igen i gang med filen, selv efter en campingferie, hvor vi har sat telt op fejlede neglene ikke noget. I dag måtte jeg atter igang og få filet dem ned, så jeg igen kan ramme de rigtig taster og ikke dem oppe over .

Negle og essies by me a camero

Bevares det er da superpænt med flotte lange og velholdte negle, men ikke når man skal arbejde, eller jeg kan i hvertfald ikke skrive særligt godt på et computertastatur med for lange negle.

6 kommentar

 • Tina Liel
  21. august 2013 at 19:21

  Ja computer og lange negle går ikke sammen. Men skønt for dig at de ikke knækker osv. Flot lak OG negle. Mine gro også udenproblemer heldigvis. Nogen gange lader jeg dem bare gro indtil en knækker og så bliver de alle klippet ned hi hi. Knus♥

  Reply
  • Catarina
   21. august 2013 at 19:24

   Ja, det er osse en mulighed, altså bare at lade dem gro. Det gør jeg osse når vi har ferie, for der gider jeg alligevel ikke bruge tid på fileriet. 😉
   Men det er nødvendigt nu og egentlig gad jeg godt at de bare lod være med at gro. Men det er vist ønsketænkning. 😀

   Reply
 • Nola
  21. august 2013 at 21:18

  nej, det kan jeg heller ikke have. Lange negle og computer eller iPhone….eller fiske mønter op af pungen…det kan jeg blive helt irriteret over! Jeg kan ligesom dig også helt lidt at mærke hvad jeg arbejder med….uden handsker. Flot lak og fine negle 🙂

  Reply
  • Catarina
   22. august 2013 at 16:18

   Ja, det er rigtigt Nola, heller ikke det at få fat i mønterne er super ledt med lange negle. 😉 Tror vi er meget es på det her område Nola. 🙂

   Reply
 • Karin Abildhauge
  26. august 2013 at 08:03

  Hvert 7 år sker der et eller andet med blodet i kroppen, måske sker der også noget med neglene.
  Mine skal være korte, ellers kan jeg ikke bruge dem på tasterne, mobilen, IPad etc. Det kan jeg se mange har det som du og jeg.

  Reply
  • Catarina
   26. august 2013 at 11:34

   Troede ikke osse blodet var med i den cyklus… tak for infoen Karin. 🙂 Så det kan godt være du har ret, at neglene så osse mer med – for blodet har jo en indvirkning overalt. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar