Menu
Livet / Teknologi

Beskyttelse eller hvordan jeg godt kan lidt at passe på mine ting

Jeg kan godt lidt at passe på mine ting, og hvis noget ser pænt ud i længere tid, så synes jeg osse at jeg har en tendens til at passe endnu bedre på det. Det være sig sko og støvler, men osse andreting og jeg smider helt ikke noget ud der virker.

I dag, ude på jobbet, kom posten med en pakke til mig og IT chefen. Det var med et “Speck Satin Cover” til vores computere. Jeg har nu hvor jeg cykler, brugt en lærredspose til at have computeren i nede i rygsækken, sådan at den ikke blev skrammet af sko og tøj, som osse husere dernede under cykelturen. Det har fungeret ok, men med det nye cover, så er det meget lettere og så behøver jeg heller ikke tænke over hvor jeg sætter den, når jeg har dem med udenfor eller andre steder. Den kan ikke blive ridset.

Og for at det ikke bare skulle været et gennemsigtigt almindeligt cover, ja så har jeg fået et i en skøn grøn farve, som mest af alt ligner vandet på en paradisø, eller noget.

DSC_6698

DSC_6708DSC_6713-2

Det er faktisk ret så smart og klikkes bare lige på computeren og så sidder det der. Og overfladen er sådan blød og lækker i det, ja, det er jo nok derfor det hedder satin 😉

DSC_6715

Ligen nu sidder jg på terrassen og nyder lunen selvom solen slet ikke er fremme, måske jeg bare skal ligge mig ned og snuppe en lille lur, for det kunne jeg godt trænge til.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

12 kommentar

 • Ravogkrat
  22. august 2013 at 18:16

  *Hi hi* jeg har det på samme måde…lækkert cover Go’ aften *KNUS*

  Reply
  • Catarina
   22. august 2013 at 18:18

   Tak skal du have Gitte og rigtig meget i lige måde. 🙂

   Tror der efterhånden er flere af “os” der passer på vores ting – gad vide om det har noget med alderen at gøre. 😉

   Reply
 • Tina Liel
  22. august 2013 at 18:18

  Håber du har fået en lille lur og at søvnen i nat bliver bedre. Sikke et lækkert cover. Det kan godt betale sig at passe på sine ting! Knus

  Reply
  • Catarina
   22. august 2013 at 18:26

   Tak Tina, jeg fik en lille lur og det hjalp faktisk, jeg tror nu jeg kan klare aftenen uden at side med et åbent ansigt. 😉

   Ja, det ser ret så fedt ud med det cover og specielt er det ret så fedt at rør ved.

   Reply
 • Annette
  22. august 2013 at 19:04

  Smart med sådan et cover 🙂

  Reply
  • Catarina
   22. august 2013 at 19:33

   Dt synes jeg osse Annette og så er det fedt at rører ved. 😉

   Reply
 • Nola
  23. august 2013 at 10:46

  hm ja det kender jeg også godt! Og ville også gøre det hvis jeg skulle slæbe min frem og tilbage hver dag, men ellers lader jeg helst alle Mac tingene stå som de er, for det er sådan jeg elsker designet. I starten havde jeg folie på min iPhone, men det holdt jeg hurtigt op med, for sådan som jeg bruger den bliver den ikke ridset og levetiden er jo (desværre) kun et par år på sådan en tingest og så vil jeg ikke døjes med hverken cover eller folie, men nyde designet som det er tænkt 🙂
  Tror også at det er vores generation som har lært at passe på tingene 🙂

  Reply
  • Catarina
   23. august 2013 at 18:53

   Jeg synes osse bedst om de produkter, når de ikke er pakket ind, men sådan som den skal med i rygsækken, så er det nødvendigt. Men hverken min telefon eller iPad er pakket ind og jeg nyder synet af dem. 🙂

   Ja, måske du har ret ang. vores generation, men så alligevel ikke, for jeg kender mange som bare smider ud og køber nyt, for den mindste lille ting/fejl. 😉

   Reply
 • Pernille
  24. august 2013 at 19:38

  Hvor ser det fint ud. Og grønt er altid godt 🙂

  Reply
  • Catarina
   25. august 2013 at 08:04

   Elsker de brøn-blålige farver. 🙂

   Reply
 • Karin Abildhauge
  26. august 2013 at 08:14

  Jeg har en taske der fulgte med min pc, da jeg købte den, og den har været flittig brugt. Da min harddisc stod af den 21/7. Torsdag den 25/8 var jeg færdig med at løbe til og fra værksted. Det er min private pc jeg taler om. Da jeg har fri fra arbejde, når jeg pakker sammen og går 🙂
  Den farve er super lækker.

  Reply
  • Catarina
   26. august 2013 at 11:39

   Jeg har en lækker taske til computeren når jeg er i bil, eller skal til møde, men den er bar ikke til at cykle med. 🙂

   Jeg er ikke den store tilhænger af de tasker man normalt bruger til computere, jeg synes egentlig ikke om designet. 😉 Jeg har denne computer som både privat og som arbejds, så derfor har ejg den med frem og tilbage. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar