Et surt opstød – så er du advaret

Nogle gange har kollegaer (ofte de mandlige) ikke altid lige meget omløb på øverste etage. I dag har vi jo som sagt seminar (derfor de flag) frokosten skulle de have her på adressen. Derfor var der bestilt sandwich til dem hos den bedste sandwichpusher i Odense. Jeg have tidligere på formiddagen hente dem og lagt dem på køl. Lone og jeg havde dækket op og gjort klar med drikkelse osv. De fik deres frokost og chaufføren ligeledes. Efter en time tog de alle afsted igen og Lone og jeg fik ryde op, men lagerfolkene satte sig for at spise (der var bestilt sandwich til alle). Da Lone og jeg endelig var færdig med oprydning og fyldning af opvaskemaskinen, og skulle have mad, ja, så havde de skvaddermikler til lagerpersonale, guddødme kun levnet en lille sandwish til Lone og jeg – vel og mærket TIL DELING!!!! 👿

Når jeg er faldet lidt ned, så får det sgu et par “pæne” ord fra mig.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.
8 thoughts on “Et surt opstød – så er du advaret”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.