Falgene er hejst

I dag er det kun Lone og jeg på kontoret og det betyder, at der er en anelse mere ro end ellers. Men roen vare ikke længe, for resten af holdet og vores seminargæster fra Holland og Tyskland kommer her og spiser frokost. Heldigvis, har vi her i de nye lokaler plads til at have dem, uden de forstyrre for meget.

Falgene er hejst

I dag er det faktisk første gang at vi har to fremmede flad oppe i vores stænger, de andre gange har vi kun haft én andet ud over det danske.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.
3 thoughts on “Falgene er hejst”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.