Nu er det hele jo ikke kun surt i dag

26. august 2013

Dahlia

For vejret er jo rigtigt mildt og jeg nyder at jeg kan sidde under åben himmel og nyde min te sammem med manden. Næsten alle mine Dahlia er nu i blomst og det er med at nyde dem og plukke buketter, så længe det vare. Om en månedstid skal de jo alle graves op og lægges i kælderen til næste forår. Men indtil da, håber jeg at det bliver til mange flere buketter.

     

- Mange tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at skrive en lille kommentar eller bare en hilsen i kommentarfeltet her under. Du må også gerne dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


0

I samme genre

6 kommentarer

 • Reply jonna 27. august 2013 at 09:30

  Det er en af de blomster jeg syntes er smukke og kommer bare flere jo mere du plukker.
  Og dejligt at du bare kan gå i haven og hente af dem.

  • Reply Catarina 27. august 2013 at 09:35

   Det nyder jeg også rigtig meget Jonna. 🙂 De er så store og voldsomme og jeg bliver aldrig træt af dem. 🙂

   Ha’ en dejlig mandag.

 • Reply Susanne 27. august 2013 at 11:00

  Mine dahlia er i år totalt ødelagte af snegle, ørentviste og lus, så der er ikke meget at glædes over her, desværre 🙁
  Godt én af os har fået noget ud af dem i år 😉

  • Reply Catarina 27. august 2013 at 13:34

   Så skal du da købe nogle af de produkter vi sælger – de hjælper og er miljørigtige. 🙂

 • Reply Karin Abildhauge 28. august 2013 at 09:03

  Dahlia er en vidunderlig gave til sjælen <3

  • Reply Catarina 28. august 2013 at 09:58

   Vi kunne ikke være mere enige Karin. 🙂

  Skriv gerne en kommentar