Nu er det hele jo ikke kun surt i dag

26. august 2013

Dahlia

For vejret er jo rigtigt mildt og jeg nyder at jeg kan sidde under åben himmel og nyde min te sammem med manden. Næsten alle mine Dahlia er nu i blomst og det er med at nyde dem og plukke buketter, så længe det vare. Om en månedstid skal de jo alle graves op og lægges i kælderen til næste forår. Men indtil da, håber jeg at det bliver til mange flere buketter.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Hvis du læser noget der er intressant, så er du velkommen til at dele det på de sociale medier du færdes på, og følg gerne mig på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på kanalen. ♥


0

You Might Also Like

6 kommentar

 • Reply jonna 27. august 2013 at 09:30

  Det er en af de blomster jeg syntes er smukke og kommer bare flere jo mere du plukker.
  Og dejligt at du bare kan gå i haven og hente af dem.

  • Reply Catarina 27. august 2013 at 09:35

   Det nyder jeg også rigtig meget Jonna. 🙂 De er så store og voldsomme og jeg bliver aldrig træt af dem. 🙂

   Ha’ en dejlig mandag.

 • Reply Susanne 27. august 2013 at 11:00

  Mine dahlia er i år totalt ødelagte af snegle, ørentviste og lus, så der er ikke meget at glædes over her, desværre 🙁
  Godt én af os har fået noget ud af dem i år 😉

  • Reply Catarina 27. august 2013 at 13:34

   Så skal du da købe nogle af de produkter vi sælger – de hjælper og er miljørigtige. 🙂

 • Reply Karin Abildhauge 28. august 2013 at 09:03

  Dahlia er en vidunderlig gave til sjælen <3

  • Reply Catarina 28. august 2013 at 09:58

   Vi kunne ikke være mere enige Karin. 🙂

  Skriv en kommentar