Til fotointreserede

Jeg er ikke så god ti at slæbe en masse fotoudstyr, glas, filtre osv., med mig og derfor har jeg indimellem befundet mig i situationer hvor jeg godt kunne tænke mig ND filtre, men jeg har endnu ikke fået sådan nogle til mine glas. Nu heg har lige læst en artikel om det ikke at have nogle ND filter til rådighed, men hvad man kan bruge i stedet. Rigtig interesant og bestemt en metode jeg skal prøve næste gang jeg står i “marken” og bander over jeg ikke har sådan et til nogle af mine glas. Og efter at have læst den artikel, tvivler jeg gevaldigt på at jeg nogensinde får købt nogen. 😉

Artiklen kan læses her.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.
2 thoughts on “Til fotointreserede”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.