Menu
Teknologi

Til fotointreserede

Jeg er ikke så god ti at slæbe en masse fotoudstyr, glas, filtre osv., med mig og derfor har jeg indimellem befundet mig i situationer hvor jeg godt kunne tænke mig ND filtre, men jeg har endnu ikke fået sådan nogle til mine glas. Nu heg har lige læst en artikel om det ikke at have nogle ND filter til rådighed, men hvad man kan bruge i stedet. Rigtig interesant og bestemt en metode jeg skal prøve næste gang jeg står i “marken” og bander over jeg ikke har sådan et til nogle af mine glas. Og efter at have læst den artikel, tvivler jeg gevaldigt på at jeg nogensinde får købt nogen. 😉

Artiklen kan læses her.

2 kommentar

 • Karin Abildhauge
  28. august 2013 at 09:06

  Et ordsprog der straks kommer til mig da jeg læste.

  “Jeg har et standpunkt indtil jeg tager et nyt”

  Og nej det er ikke kun radikal tankegang/eller Jens Otte Krag, vi bliver jo alle klogere, derfor ændre vi holdning.

  Reply
  • Catarina
   28. august 2013 at 09:58

   Hi hi, ja og det passer rigtig godt ind her. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar