Mor er glad, ja mor er faktisk meget glad

Jeg har talt med sønnike og det hele ser noget lysere ud i dag. I går da han kom hjem til værelset omkring 10-tiden, efter en tur nede i byen, havde de 3 tre ungarer, som han deler værelse med, ryddet fuldstændig op og fjernet alt skraldet og de havde alle 4 en hyggelig aften. Det var så ders sidste aften i Danmark, da de alle tre er færdig på universitetet og i dag skulle hjemad mod Ungarn.

Da jeg talte med ham var de rejst og der var endnu ikke nogle andre der var flyttet ind, men det kommer nok. Han og også talt med en skotte og en brite nede i køkkenet og han synes faktisk det er helt ok at bo der (men glæder sig alligevel til at få noget for dig selv).

Så mores hjerte er ved at hele og bare det at han lød glad og fornøjet og stadig glæde sig til at starte i morgen, lettede gevaldigt.

Ja ja, kald mig bare en pyllermor, det er ok med mig. 🙂

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.
10 thoughts on “Mor er glad, ja mor er faktisk meget glad”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.