Menu
Livet

Mor er glad, ja mor er faktisk meget glad

Jeg har talt med sønnike og det hele ser noget lysere ud i dag. I går da han kom hjem til værelset omkring 10-tiden, efter en tur nede i byen, havde de 3 tre ungarer, som han deler værelse med, ryddet fuldstændig op og fjernet alt skraldet og de havde alle 4 en hyggelig aften. Det var så ders sidste aften i Danmark, da de alle tre er færdig på universitetet og i dag skulle hjemad mod Ungarn.

Da jeg talte med ham var de rejst og der var endnu ikke nogle andre der var flyttet ind, men det kommer nok. Han og også talt med en skotte og en brite nede i køkkenet og han synes faktisk det er helt ok at bo der (men glæder sig alligevel til at få noget for dig selv).

Så mores hjerte er ved at hele og bare det at han lød glad og fornøjet og stadig glæde sig til at starte i morgen, lettede gevaldigt.

Ja ja, kald mig bare en pyllermor, det er ok med mig. 🙂

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

10 kommentar

 • Trine
  29. august 2013 at 18:25

  Pyllermor eller en mor der kun vil sit barn det bedste???
  Så er jeg også en pyllermor:-)

  Reply
  • Catarina
   29. august 2013 at 18:56

   Hi hi Trine – ja, mødre er nok bare sådan og det er nok bare mænd der vil kalde os pylrede 😉 Ikke at min har gjort det, men andre som ikke “ved bedre”, ville nok. 🙂

   Reply
 • Karin Abildhauge
  29. august 2013 at 22:39

  Du er ikke en pyllemor efter min mening, og hvis, så kan vi tage hinanden i hånden. Vi vil kun vore guldklumper det bedste.

  Reply
  • Catarina
   30. august 2013 at 07:11

   Godt vi er flere Karin – Jeg tror også bare det er en mors natur og det er ok med mig. 🙂

   Reply
 • Nola
  29. august 2013 at 22:42

  Du er da bare en helt almindelig MOR 🙂 Skønt at det lysnede lidt 🙂

  Reply
  • Catarina
   30. august 2013 at 07:12

   Ja, det virker bedre nu hvor de ikke er så mangepå værelset, så er det det at være der og i nat har han faktisk været så heldig at have værelset helt for sig selv. 🙂

   Reply
 • Karen
  30. august 2013 at 11:00

  Jeg melder mig frivilligt til flokken af pyllermødre 😉

  Reply
  • Catarina
   30. august 2013 at 13:42

   Det lader til at vi er en del – velkomme i klubben Karen 🙂

   Reply
 • Susanne
  30. august 2013 at 11:36

  Du er en helt normal mor, eller også er vi alle unormale, det må du selv bestemme :-)Men dejligt at det går godt, og han faktisk synes om det.

  Reply
  • Catarina
   30. august 2013 at 13:43

   Så tro jeg at jeg bestemmer, at vi alle er helt normale 😀 Ja, det er en lettelse at det er blevet lidt bedre. Nu må vi så bare se hvornår jeg skal en tur nordpå, men hans møbler, jeg håber ikke det vare længe. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar