Nydelse indenfor

I dag er det første gang i mange mange uger at jeg ikke har tilbragt hele eftermiddagen under åben himmel. Det blæser simpelthen alt for meget til at det er en nydelse. Det er også første gang i mange mange uger at jeg har haft lyst til en Chai Latte. Jeg tror efteråret en ved at komme, selvom det stadig er sensommer, så er det ikke helt så varmt mere, hvis det blæser fra vest.

Nyder en Chai Latte indenfor

Måske det osse snart er tid til de levende lys. Naaaa, det er nok ligt for tidligt endnu. 😉

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.
10 thoughts on “Nydelse indenfor”

 • Det at jeg ikke kan have bare arme når jeg cykler, betyder vinden er kommer fra vest. Jeg mærkede de første tegn onsdag eftermiddag. Derfor fik jeg lyst til suppe ;-).
  Vi deler en passion for sommer, sol og varme. Nu må vi finde de gode minder frem fra en fantastisk sommer 2013, og krydse fingre for vi er rustet til efterår og vinteren.

  • Ja, det er godt vi har minderne om sol og varme og at vi også i fremtiden har lidt at se frem til. For ige nu er der godt nok længe til sommeren kommer tilbage igen, altså sådan rigtigt. 🙂

   Husk at klæde dig godt på og pas på dig selv. 🙂

 • Det må godt lige vente lidt endnu! Det er en af de ting som jeg nyder meget ved at bo lidt længere sydpå, sommeren varer lidt længere og foråret starter lidt tidligere. I disse dag har vi herlige sensommerdage med skyfri blå himmel og 23 grader – skønt.
  Rigtig dejlig fredag til dig 🙂

  • Jeg gad godt at vi boede længere syd på, for jeg er ikke god til den alt for lange kulde som inden længe igen rammer vores breddegrader. 🙂
   Måske man skulle immigrere 😉 Jeg plejer at sige at jeg er født på den forkerte side af Alperne 🙂

   Du ønskes også en god fredag Nola.

 • Ja det med på den forkerte side af Alperne kan jeg også gå med til, det ville altså være bedre på den anden side. Brune ben og sommerkjoler klæder mig altså bedre end de der blege stænger og dunfrakke 🙂

  • Jeg er helt klart til det sommerlige end at skulle pakke mig ind – lad os håbe på noget mere globalopvarmning. 😉

  • Dt er rigtigt Mona, men vores sommer og det lune vejr, vare bare ikke nær så længe som det kolde med rusk og regn. SÅ mere sommer til mig tak. 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.