Den bedste gave jeg kunne få

Jeg fik en sms fra sønnike 09:20 med besked om at han har fået en etværelses studiebolig i Aalborg fra den 15. september af. Hvor er det godt at han nu endelig kan få noget for sig selv og med eget køkken og bad. 🙂

Det er simpelthen den bedste fødselsdagsgave jeg kunne få.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.
26 thoughts on “Den bedste gave jeg kunne få”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.