Er der nogle ornitologer eller fuglesagkyndige

… der ved havd det her er for en fugl, ja for jeg kan godt se, at det ikke er en solsort, men den ligner og faktisk. Jeg tror at de her, er nogle store unger, da der sad én nede på jorden og to her i busken og alle spiste de de modne bær på lauerbærbusken og var egentlig ikke som sådan bange for mig.

Fugl

DSC_6800

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.
10 thoughts on “Er der nogle ornitologer eller fuglesagkyndige”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.