Nogle gang er jeg bare heldig

Jeg har jo det her job, som også indebæger, at jeg nogle gange skal til møder i Holland eller Tyskland. Og så har jeg jo også en dejlig kort fredag, hvor jeg allerede har fri ved middagstid. Alt i alt en helt ok job. Men så var det at der i fredags dumpede en mødekaldelse ind i min indbakke til i morgen og det i Tyskland. Dvs. at jeg skulle køre hjemmefra kl. 4 og nok ikke ville lande hjemme før end 18-19 tiden. Ikke lige det fedeste, når jeg får gæster lørdag og det halve af dem skal overnatte. Og egentlig ville to af dem komme allerede fredag eftermiddag, så vi kunne hygge meget mere. De kommer nu begge først lørdag. Men tilbage til hvorfor jeg nogle gange er heldig.

Jow, for det der møde i det tyske, det er nemlig annuleret og bliver sikkert først til noget engang i uge 39 eller uge 40. Det er da bare så meget i orden med mig. 🙂

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.
6 thoughts on “Nogle gang er jeg bare heldig”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.