Menu
Livet

Nogle gang er jeg bare heldig

Jeg har jo det her job, som også indebæger, at jeg nogle gange skal til møder i Holland eller Tyskland. Og så har jeg jo også en dejlig kort fredag, hvor jeg allerede har fri ved middagstid. Alt i alt en helt ok job. Men så var det at der i fredags dumpede en mødekaldelse ind i min indbakke til i morgen og det i Tyskland. Dvs. at jeg skulle køre hjemmefra kl. 4 og nok ikke ville lande hjemme før end 18-19 tiden. Ikke lige det fedeste, når jeg får gæster lørdag og det halve af dem skal overnatte. Og egentlig ville to af dem komme allerede fredag eftermiddag, så vi kunne hygge meget mere. De kommer nu begge først lørdag. Men tilbage til hvorfor jeg nogle gange er heldig.

Jow, for det der møde i det tyske, det er nemlig annuleret og bliver sikkert først til noget engang i uge 39 eller uge 40. Det er da bare så meget i orden med mig. 🙂

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

6 kommentar

 • jonna
  5. september 2013 at 14:45

  Sådan så kan du godt glæde dig til at holde weekend.

  Reply
  • Catarina
   5. september 2013 at 15:02

   Det kanjeg Jonna og det gør jeg også rigtig meget. 🙂
   Ha’ en god dag ikke. 🙂

   Reply
 • Susanne
  5. september 2013 at 16:32

  Det var da meget passende, så falder det hele på plads alligevel 🙂 Håber du får en dejlig weekend og de fejre dig godt 🙂

  Reply
  • Catarina
   5. september 2013 at 18:33

   Ja, det er godt nok dejligt Susanne, så er jeg nok også mere frisk når hytten fyldes med de dejlige fantaster. 🙂

   Reply
 • Annemette
  5. september 2013 at 21:14

  Det var da heldigt, så kan du koncentrere dig 100% om dine gæster 😉

  Reply
  • Catarina
   6. september 2013 at 06:48

   Jeg er bestemt heller ikke utrilfreds med den aflysning. 😀

   Reply

Skriv en kommentar