Menu
Livet

Jeg giver op

Kender I det… endelig er det fredag og med den masser af tid og en dejlig lang aften. I dag har været en dejlig dag med masser af udeliv. Både praktiske havegøremål og tilbagelænet afslapning, mens solen stille gled rundt i have og til sidst, gik stille roligt ned. Egentlig ville jeg gerne sidde og bare nyde aftenen og det, at vinden har lagt sig, og de mange stjerner der er på himlen, men jeg må ærligt tilstå, at Ole Lukøje, har været forbi og jeg har nu ikke ret mere at gi’ af. Jeg tror jeg tørner ind og vil i stedet glæde mig over at vi igen i morgen er lovet en smuk dag.

Godnat og på gensyn i morgen.

2 kommentar

 • Trine
  7. september 2013 at 08:13

  Håber du fik en god lang nattesøvn og nu er klar til endnu en dejlig solskinsdag☺

  Reply
  • Catarina
   7. september 2013 at 09:08

   Det gjorde jeg Trine og er nu klar til at indtage lørdagen og udelivet. 🙂

   Rigtig god lørdag til dig.

   Reply

Skriv en kommentar