Jeg giver op

Kender I det… endelig er det fredag og med den masser af tid og en dejlig lang aften. I dag har været en dejlig dag med masser af udeliv. Både praktiske havegøremål og tilbagelænet afslapning, mens solen stille gled rundt i have og til sidst, gik stille roligt ned. Egentlig ville jeg gerne sidde og bare nyde aftenen og det, at vinden har lagt sig, og de mange stjerner der er på himlen, men jeg må ærligt tilstå, at Ole Lukøje, har været forbi og jeg har nu ikke ret mere at gi’ af. Jeg tror jeg tørner ind og vil i stedet glæde mig over at vi igen i morgen er lovet en smuk dag.

Godnat og på gensyn i morgen.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.
2 thoughts on “Jeg giver op”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.