Søde fredag

6. september 2013

… er endelig kommet og det betyder jo at det dermed også er en kort arbejdsdag og det levner jo masser af hyggetid. Jeg har en del jeg lige skal have forberedt til i morgen, for en masse skønne fantaster kommer til hygge og lidt godt til ganen, så dagen skal nu no komme til at gå.

I går fik sønnike endelig fat i varmemesteren, for at høre hvornår det var muligt at få nøglen til boligen, han overtager den jo officielt på søndag d 15., han kan allerede få nøglen fredag d. 13. september, så nu har jeg lejet en varevogn som jeg henter næste fredag efter arbejde, hvorefter den skal fyldes og så smutter jeg til Aalborg. Det bliver så godt for ham at kunne få sit eget.

God solskinsfredag. 🙂
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan findes på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på min lille kanal. ♥


0

You Might Also Like

6 kommentar

 • Reply Helle K. 6. september 2013 at 09:30

  Rigtig god weekend og rigtig god fest og samvær i morgen 🙂

  • Reply Catarina 6. september 2013 at 15:07

   Mange tak skal du have Helle og en god weekend til dig og Lasse. 🙂

 • Reply Susanne 6. september 2013 at 13:21

  Håber du får en rigtig god weekend. Ja næste weekend får vi begge flytte travlt, pyha 🙂

  • Reply Catarina 6. september 2013 at 15:09

   Tak skal du have Susanne. 🙂 Ja, der flytter de unge mænd 🙂 Eller min skal jo bare have møbler og ting op, for i realiteten er han jo flyttet. 🙂

 • Reply Christina 6. september 2013 at 15:49

  Skønt at din søn snart får sit eget.
  Rigtig god weekend, Catarina

  • Reply Catarina 6. september 2013 at 16:36

   Tak skal du hane Christina og du må også have en god weekend. 🙂

  Skriv en kommentar