Søde fredag

… er endelig kommet og det betyder jo at det dermed også er en kort arbejdsdag og det levner jo masser af hyggetid. Jeg har en del jeg lige skal have forberedt til i morgen, for en masse skønne fantaster kommer til hygge og lidt godt til ganen, så dagen skal nu no komme til at gå.

I går fik sønnike endelig fat i varmemesteren, for at høre hvornår det var muligt at få nøglen til boligen, han overtager den jo officielt på søndag d 15., han kan allerede få nøglen fredag d. 13. september, så nu har jeg lejet en varevogn som jeg henter næste fredag efter arbejde, hvorefter den skal fyldes og så smutter jeg til Aalborg. Det bliver så godt for ham at kunne få sit eget.

God solskinsfredag. 🙂

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.
6 thoughts on “Søde fredag”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.