Nærmest lykkelig

Terrassehygge

Har fået en rigtig god og gavnlig nattesøvn og sidder lige nu og frydes over, at vi får endnu en skøn sensommerdag med plads til at være i ude på terrassen. Jeg elsker varmen og er ikke meget for at det nu er nødvendigt at tage flere tekstil på kroppen. Men med sådanne sensommerdage, som dem vi har nu, er jeg nærmest lykkelig.

I dag kommer 8 skønne fantaster (veninder) og jeg glæder mig til at se hver og en af dem. Nogle kommer fra det nordlige Jylland og andre fra KBH og igen andre fra Fyn. Nogle har jeg kendt i snart 30 år og andre “kun” i 4, men alle betyder de noget særligt for mig og jeg vil nødig undvære dem i mit liv.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.
12 thoughts on “Nærmest lykkelig”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.