Jeg sidder og bider mig i tungen

… for ikke at sige en hel masse jeg bare ikke kommer nogen vegne med. 👿

Hvorfor er kollegaer ikke altid som kollegaer er flest. Eller bare som resten af holdet her i firmaet.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.
8 thoughts on “Jeg sidder og bider mig i tungen”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.