Vildt indkøb….i hvert fald for mig

…..for nu skal det altså bare være, og jeg tror jeg kan, og bare det må da være en succes i sig selv ikk’?

Det jeg har købt, efter at have læste Liselottes opskrift igen og igen, er garn til sådan en trøje, dog uden de trekantede mønstre. Det garn jeg har købt, er selvfølgelig købt hos Garnudsalg.dk, for hvad jeg har hørt, fås det ikke bedre eller billigere.

sondag 036tweed210garammasala1
~Billederne er tyvstjålet fra Garnudsalg.dk.

Jeg synes selv der er en fantastisk farve og jeg skal prøve at strikke med en tråd af hver, som Liselotte skriver i opskriften, selvom det ikke er helt det samme garn, så tror jeg det bliver godt.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.
17 thoughts on “Vildt indkøb….i hvert fald for mig”

 • Det bliver da en succes…forresten har jeg også lige dristet mig til at købe garn hos dem. Venter nu spændt på om jeg har nok, da jeg ikke plejer at afvige fra opskriftens garnforslag *hi hi* . Den sweater vil jeg også afprøve på et tidspunkt 😉 sov godt i det fynske

  • Jeg er også spændt på om jeg nu kan hitte ud af det, men jeg synes den egentlig er godt beskrevet, så sådan én som mig også kan finde ud af det. 🙂

   Er spændt på at se hvad for garn du har fået købt og hvad der kommer ud af det. 🙂

  • Nemlig Annemette. 😀

   Jeg håber også på at det nok skal gå og der bliver noget at dele af.
   Jeg skal god lige have købt nogle pinde først. 😉

 • Jeg er spændt på at følge med… jeg er selv fuldstændig hooked på den opskrift og har brugt den flere gange … og garnets kvalitet plejer bestemt ikke at være fejle noget. Rigtig god fornøjelse 🙂

  • Jeg er også spændt på om jeg kan finde ud af det, men jeg tror det og hvis det bliver en succes, så skal jeg da lave flere. 🙂 Men først skal jeg lige have garnet og så skal jeg have købt mig nogle pinde, for det har jeg heller ikke. 😉

 • Tosset smuk farve. Jeg vil se frem til det færdige resultat.

  Jeg drømmer om garn til en ‘poncho’ – men skal have dristet mig til at spørge Liselotte om hun vil hjælpe med garnforslag fra ‘Garnudsalg’ 🙂

  • Uha, en poncho, det er vist et stort stykke arbejde, eller det synes jeg det er . 🙂

   Jeg er også ret vild med farven og jeg er sikker på at Liselotte nok skal hjælpe med garnvalget Mette. 🙂

  • Tak for din optimisme på mine vegne Helle – jeg håber også jeg kan og glæder mig til at komme i gang. Men en lynstrikker tror jeg ikke jeg bliver. 😉

 • Pingback: Stille mørk mogen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.