Elsker stille søndage

Vækkeuret rystede på hovedet af den tidlige vækning og jeg skynte mig af slå det fra, for også jeg ville ligge lidt længere og bare nyde, at jeg kunne ligge der i sengen og vågne langsomt op. Sovet bleve der ikke mere af, men bare det at kunne ligge og “gasse” den af, er dejligt. Med sådan en efterårsdag som den i dag, hvor det indimellem regner og solen er alt for langt væk, synes jeg det er lettere at tillade mig selv at blive liggende lidt længere. Men om sommeren hvor lyset kommer tidligt, synes jeg det er spild af tid og der er det også lettere at komme op og ud.

DSC_6912

Mens jeg nu sidder ved langbordet, nyder jeg, at haven stadig er leveringsdygtig i blomster, for der går ikke mange uger før end at det er slut. Så jeg nyder. Meget.

Nu vil jeg lave mig en Chai Latte mere, for vejret er til det og vejret er også til, at jeg kan tænde op i brændeovnen. Mest for hyggensskyld altså. Stille søndage er dejligt.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.
6 thoughts on “Elsker stille søndage”

  • En stille søndag uden planer gør godt :-). Jeg var nødt til at arbejde et par timer i formiddag, men nu er det mig-tid og nu vil jeg bare daske rundt herhjemme og måske lige male loftet i køkkenet, som i den grad trænger :-). God søndag!

    • Dejligt med en kort arbejdsdag, så der også blev tid for dig til at nyde søndagen. Rigtig god fornøjelse med maleriet og ha’ en skønsøndag aften Mette. 🙂

  • Dejlig og læse du også “gasser” den af 🙂 det er så hyggeligt og bare at ligge og lytte til regnen under den varme dyne 🙂

    • Ja, indimellem lykkedes mig at blive liggende og nyde det og i går var en af de dage. 🙂 Og jeg nød det i den grad Layoni.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.