Menu
Livet

Elsker stille søndage

Vækkeuret rystede på hovedet af den tidlige vækning og jeg skynte mig af slå det fra, for også jeg ville ligge lidt længere og bare nyde, at jeg kunne ligge der i sengen og vågne langsomt op. Sovet bleve der ikke mere af, men bare det at kunne ligge og “gasse” den af, er dejligt. Med sådan en efterårsdag som den i dag, hvor det indimellem regner og solen er alt for langt væk, synes jeg det er lettere at tillade mig selv at blive liggende lidt længere. Men om sommeren hvor lyset kommer tidligt, synes jeg det er spild af tid og der er det også lettere at komme op og ud.

DSC_6912

Mens jeg nu sidder ved langbordet, nyder jeg, at haven stadig er leveringsdygtig i blomster, for der går ikke mange uger før end at det er slut. Så jeg nyder. Meget.

Nu vil jeg lave mig en Chai Latte mere, for vejret er til det og vejret er også til, at jeg kan tænde op i brændeovnen. Mest for hyggensskyld altså. Stille søndage er dejligt.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

6 kommentar

 • Karin Abildhauge
  15. september 2013 at 11:51

  Dejlig balsam/serum til sjælen.
  Ønsker dig en fortsat dejlig søndag

  Reply
  • Catarina
   15. september 2013 at 12:01

   Mange tak skal du have Karin – og du må også have en dejlig søndag. 🙂

   Reply
 • Mette
  15. september 2013 at 12:19

  En stille søndag uden planer gør godt :-). Jeg var nødt til at arbejde et par timer i formiddag, men nu er det mig-tid og nu vil jeg bare daske rundt herhjemme og måske lige male loftet i køkkenet, som i den grad trænger :-). God søndag!

  Reply
  • Catarina
   15. september 2013 at 18:56

   Dejligt med en kort arbejdsdag, så der også blev tid for dig til at nyde søndagen. Rigtig god fornøjelse med maleriet og ha’ en skønsøndag aften Mette. 🙂

   Reply
 • Layoni
  16. september 2013 at 09:24

  Dejlig og læse du også “gasser” den af 🙂 det er så hyggeligt og bare at ligge og lytte til regnen under den varme dyne 🙂

  Reply
  • Catarina
   16. september 2013 at 16:36

   Ja, indimellem lykkedes mig at blive liggende og nyde det og i går var en af de dage. 🙂 Og jeg nød det i den grad Layoni.

   Reply

Skriv en kommentar