I dag skete det

Jeg har det jo sådan med efteråret, at jeg aller helt ikke vil indse at det er ved at komme, og derfor heller ikke er vild med at være nød til at iføre mig mere og mere tøj. I dag kom endnu et stykke tekstil på…. nemlig strømper. :-/

Dagens outfit

Strømperne høre nu ikke til de tykkeste, da det kun er nylon strømper, men alligevel, føler mine tær at de nu er pakket alt for meget ind. Men det er altså nødvendigt, da jeg ikke går i lukkede sko uden strømper – dagens vejr er jo slet ikke til bare føder i sandaler. Måske det kommer igen, eller bare i små mængder – det håber jeg lidt på. 🙂

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.
12 thoughts on “I dag skete det”

  • Ja, den skulle slet ikke eksistere – men på den anden side, så findes der også så mange fede støvler. Jeg er vis bare ikke sådan at gøre tilpas. 😉

 • Åhh jeg har ikke overgivet mig til strømperne endnu, men der går vist ikke mange dage før jeg bliver nød til det.
  Dertil skal så siges, jeg skal jo heller ikke ud af døren om morgenen, som du skal ;o)

  Mona

  • Jeg ville ønske jeg ikke var nød til det endnu, men i dag måtte. Hvis jeg heller ike skulle ud af døren om morgen, så havd jeg nok også ventet lidt. 🙂 Er lidt misundelig på dig Mona. 😉

 • På et eller andet tidspunkt er det heller ikke hyggeligt at gå og fryse mere, det kan også godt irriterre mig. Faktisk er jeg en af de første der tager stømper på og en af de sidste der tager dem af……men jeg hader at fryse. 🙂

  • Jeg plejer ikke at være de aller første der smider strmperne, men jeg er til gengæld længe om at indse at det er tiden til at få dem på igen. Jeg lever bedst med bare tær og jeg går i hele perioden, med bare tær på min egen matrikel. Elsker simpelthen den følelse det er at kunne mærke hvad jeg går på. 🙂

   Jeg bryder mig heller ikke om at fryse og jeg siger tit, at jeg er født på den forkerte side af alperne. 😉

 • Ser fint ud og her er strømperne også kommet på. Noget andet, den nederdel du har på, er det sådan en tube-ting i blødt stof eller?

 • Jeg har også fundet strømperne frem, måske lidt tidligere end jeg ville have gjort tidligere.
  De 2 seneste dage har jeg endda haft handsker på, når jeg cyklede på arbejde.

  Det er kommet med alderen, altså behovet for tidligere og tidligere at finde både strømper og handsker frem, og ligge det væk senere og senere. Bare en smule kulde, så spænder jeg gennem hele kroppen.

  • Jeg kan godt forestille mig t handsker på cykel er mere eller mindre uundværlige i disse dage, for det er godt nok koldt om morgenen. 🙁

   Ja, jeg har også opserveret at det bliver tidligere og tidligere år for år, måske det er noget med alderen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.