Menu
Livet

I dag skete det

Jeg har det jo sådan med efteråret, at jeg aller helt ikke vil indse at det er ved at komme, og derfor heller ikke er vild med at være nød til at iføre mig mere og mere tøj. I dag kom endnu et stykke tekstil på…. nemlig strømper. :-/

Dagens outfit

Strømperne høre nu ikke til de tykkeste, da det kun er nylon strømper, men alligevel, føler mine tær at de nu er pakket alt for meget ind. Men det er altså nødvendigt, da jeg ikke går i lukkede sko uden strømper – dagens vejr er jo slet ikke til bare føder i sandaler. Måske det kommer igen, eller bare i små mængder – det håber jeg lidt på. 🙂

12 kommentar

 • Tina Liel
  16. september 2013 at 18:30

  Så var der ingen vej udenom 😉 Hader også sidste dag med bare tæer og sandaler. Knus

  Reply
  • Catarina
   16. september 2013 at 18:54

   Ja, den skulle slet ikke eksistere – men på den anden side, så findes der også så mange fede støvler. Jeg er vis bare ikke sådan at gøre tilpas. 😉

   Reply
 • Mona Honnens
  16. september 2013 at 20:17

  Åhh jeg har ikke overgivet mig til strømperne endnu, men der går vist ikke mange dage før jeg bliver nød til det.
  Dertil skal så siges, jeg skal jo heller ikke ud af døren om morgenen, som du skal ;o)

  Mona

  Reply
  • Catarina
   16. september 2013 at 20:40

   Jeg ville ønske jeg ikke var nød til det endnu, men i dag måtte. Hvis jeg heller ike skulle ud af døren om morgen, så havd jeg nok også ventet lidt. 🙂 Er lidt misundelig på dig Mona. 😉

   Reply
 • Nola
  16. september 2013 at 21:54

  På et eller andet tidspunkt er det heller ikke hyggeligt at gå og fryse mere, det kan også godt irriterre mig. Faktisk er jeg en af de første der tager stømper på og en af de sidste der tager dem af……men jeg hader at fryse. 🙂

  Reply
  • Catarina
   17. september 2013 at 07:11

   Jeg plejer ikke at være de aller første der smider strmperne, men jeg er til gengæld længe om at indse at det er tiden til at få dem på igen. Jeg lever bedst med bare tær og jeg går i hele perioden, med bare tær på min egen matrikel. Elsker simpelthen den følelse det er at kunne mærke hvad jeg går på. 🙂

   Jeg bryder mig heller ikke om at fryse og jeg siger tit, at jeg er født på den forkerte side af alperne. 😉

   Reply
 • Jannie
  17. september 2013 at 23:49

  Ser fint ud og her er strømperne også kommet på. Noget andet, den nederdel du har på, er det sådan en tube-ting i blødt stof eller?

  Reply
  • Catarina
   18. september 2013 at 07:05

   Tror der er mange der nu har igført sig strømper. 🙂 Ja, nederdelen er en tube i blødt stof. 🙂

   Reply
   • Jannie
    18. september 2013 at 17:52

    Sådan en sag er jeg på udkig efter. Kan du huske hvor den er fra?

    Reply
    • Catarina
     18. september 2013 at 18:17

     Tror den er fra H&M 🙂

     Reply
 • Karin Abildhauge
  18. september 2013 at 09:31

  Jeg har også fundet strømperne frem, måske lidt tidligere end jeg ville have gjort tidligere.
  De 2 seneste dage har jeg endda haft handsker på, når jeg cyklede på arbejde.

  Det er kommet med alderen, altså behovet for tidligere og tidligere at finde både strømper og handsker frem, og ligge det væk senere og senere. Bare en smule kulde, så spænder jeg gennem hele kroppen.

  Reply
  • Catarina
   18. september 2013 at 17:10

   Jeg kan godt forestille mig t handsker på cykel er mere eller mindre uundværlige i disse dage, for det er godt nok koldt om morgenen. 🙁

   Ja, jeg har også opserveret at det bliver tidligere og tidligere år for år, måske det er noget med alderen.

   Reply

Skriv en kommentar