Mit klædeskab er larmende tomt

17. september 2013

Jeg er altid sådan lidt i vildrede, når vi går fra den ene sæson til den anden og jeg synes ikke det er lige let at finde ud af hvad jeg egentlig skal tage på. I dag ramte det “tomme” klædeskab mig. Og nu efter badet, er jeg hoppet i morgenkåben, efter at have tilbragt 5 minutter foran skabet uden overhovedet at kunne finde noget tøj. Kender I også det, at man strå foran klædeskabet og kikke på alle hylderne og på bøjlestangen, som egentlig slet ikke kan ses på grund af en rækker af bøjler – og bare synes at man intet har at tage på, på sådan en helt almindelig grå tirsdag?

Jeg er virkelig tom for ideer, til at peppe tirsdagen op med, og derfor er jeg nu bare hoppet direkte til morgenteen og udskudt det at iføre mig tøj. Men for pokker da, om en halv time, skal jeg altså have fundet ud af hvad jeg skal have på, for der skal håret tørres og mackuppen lægges.

Jeg håber ikke at resten af dagen fortsætter med samme ubeslutsomhed som den er startet.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan findes på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på min lille kanal. ♥


0

You Might Also Like

10 kommentar

 • Reply Anne 17. september 2013 at 07:38

  Kender det alt for godt…var i Slagelse i går for at handle lidt nyt…og stod sånder, ganske handlingslammet…for egentlig blev jeg jo mest fristet af det, der er for vinteragtigt…god jagt i skabet 😉

  • Reply Catarina 17. september 2013 at 10:21

   Tak skal du have Anne – jeg er altså heller ikke specielt god til at købe tøj til mig selv o det jeg har er faktisk flere år gammelt, men jeg befinder mig godt i det. Og det lykkedes mig at finde noget som peppede tirsdagen på. 🙂

 • Reply Nola 17. september 2013 at 08:23

  Kender det også! Der findes bare dage hvor man ikke kan beslutte sig og slet ikke bliver tilfreds med det man ser i spejlet. Desværre er jeg ikke en af dem som lægger sit tøj parat om aftenen….. jeg ved jo ikke dagen i forvejen hvilket humør jeg er i, vel?! 😉
  Er sikker på at du fandt noget skønt alligevel 😀

  • Reply Catarina 17. september 2013 at 10:24

   Det er denmlig det Nola – beslumsomheden er ikke altis lige god. 😉 Jeg ligger heller ikke tøj frem aftenen i forvejen, af præcise samme årsager som du. Ja, jeg fandt en dejlig let mørk rød knælang kjole, sorte strømper, sorte sko, sort tørklæde og en let og tynd skindjakke, hvor ærmerne kan skubbes op af armen. 🙂

 • Reply Trine 17. september 2013 at 08:26

  Åh hvor jeg kender det… Nu var jeg heldigvis på shopping bazar i weekenden og fik da opgraderet efterårsgarderoben en smule…

  Men hvor jeg i den grad kender det. Her er jeg på denne årstid ret begejstret for 3/4 ærmer eller en t-shirt/top med en cardigan ud over.

  • Reply Catarina 17. september 2013 at 10:25

   Det er som ike fordi jeg mangler tøj, og så alligevel, man kan vel altid bruge noget mere. 🙂 Jeg må ud og se om jeg kan finde noget der kan bruges her i mellemsæsonen. 🙂 Og tak for tippet med de 3/4 ærmer, dem har jeg faktisk ingen af. 🙂

 • Reply Helle K. 17. september 2013 at 09:30

  Det kender jeg så ikke – de to stykker tøj jeg har, dem vælger jeg let mellem 🙂 God morgen og god fornøjelse med tøjindkøbet i nærmeste fremtid.

  • Reply Catarina 17. september 2013 at 10:26

   Jeg skal ikke på tøjindkøb Helle, for jeg har rigeligt tøj, men jeg kunne bare ikke finde ud af hvad jeg skulle tage på, for jeg var mest til sommer tøj og synes kun jeg hvade vintertøj. Men jeg valgte dejlig let mørk rød knælang kjole uden ærmer, sorte strømper, sorte sko, sort tørklæde og en let og tynd skindjakke til at have ude over.

 • Reply Karin Abildhauge 18. september 2013 at 09:41

  Jeg kender det alt for godt. Dog lidt mere nu, mit tøjskab er berørt af en periode med sygemelding, ledighed etc. Når indtægten ikke er så høj, så er det et af de steder der bliver sparet, behovet for de ekstra sæt tøj er mindre.
  Jeg har jo skiftet titel, fra laborant til kontorassistent. Laboranten bruger kittel, kontorassistenten er klædt i det, der vælges fra morgenstunden, så der er et efterslæb i klædeskabet 🙂
  Yngste har sagt jeg skal vente til jeg kommer ned til hende, da alt er en smule billigere der 🙂
  Må se om jeg kan vente 😉

  • Reply Catarina 18. september 2013 at 17:14

   Jeg har vistrigeligt tøj, men nogle gange er der bare ikke lige det i skabet som jeg synes passer til mit humør eller vejret, præcis den dag. 🙂 Men ja, det kræver lidt mere tøj at være på et kontor, end at være laborant eller tjener som jeg var i gamle dage. For der var der jo uniformen som man hoppede i. 🙂

   Men lidt nyt kommer der nu nok i skabet, når jeg lige falder over noget jeg synes om og noget pengepungen også synes er fedt. 😉

   Ja, vent da endelig til du skal syd på, jeg venter også til jeg skal til østen med at få lidt flere kjoler, de nyer dem nemlig så pænt derude. 🙂

  Skriv en kommentar