Update på tøjsituatioenen fra i morges

17. september 2013

Jeg fant jo noget, for tøj har jeg jo også mere end et par sæt. Da tiden var ved at løbe ud, måtte jeg beslutte mig, så valget faldt på en dejlig let lys mørkerød (hvis der er noget der hedder det) kjole uden ærmer og som går mig til lige over knæet, sorte strømper, sorte sko, sort tørklæde i den lette ende og en let og tynd skindjakke til at have ude over.

Vis jeg ellers husker dert, kan jeg da lige smide et billede lidt senere. 😉
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Deling af indlæg på de sociale medier fjong med mig, og følg gerne med på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og der kan du også abonnement på kanalen.


0

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Susanne 17. september 2013 at 13:27

  Sad lige og så for mig at du stadig stod der med alle talenterne foran klædeskabet, og ikke anede hvad du skulle.
  Godt at det lykkedes, lyder som om du blev ganske præsentable 🙂

  • Reply Catarina 17. september 2013 at 17:23

   Jeg andede ikke havad jeg skulle i moges, men med tiden der løb, var jeg nød til at hive et eller andet ud og det blev en festlig tirsdag, med den røde kjole. 🙂

 • Reply Karin Abildhauge 18. september 2013 at 09:46

  Vi finder en løsning, det gør jeg også trods manglerne. Jeg kan ikke nå at skabe hel ny garderobe her i efterårs sæsonen, jeg vil jo gerne besøge yngste, det koster også 😉
  Skal også til sølvbryllup, håber jeg kan finde noget der kan genbruges.

  • Reply Catarina 18. september 2013 at 17:15

   Ja, når tiden begynder at løbe fra én der foran skabet, så finder man noget. Måske ikke lige det man havde lyst til, men det er der jo ingen end én selv der ved. 🙂

  Leave a Reply