Menu
Livet

Stille mørk mogen

…i sterrinlysets skær.

Onsdag er skydt i gang og jeg sidder for enden af langboret og vil følger lysets vej op i øst.

Stille mørk morgen

I dag byder på et tidligt morgenmøde og egentlig er det ikke fordi jeg gider, men mødet er blevet booket for længe siden og jeg skal skal “bare” side og spidse øre. Derefter er det en ganske almindelig arbejdsdag. Men når den slutter, så skal jeg op til Vissenbjerg og hente min pakke med garn, som jeg bestilte i fredags. Er du gal hvor jeg glæder mig til at se og mærke det, og ikke mindst komme i gang med mit store projekt. En trøje til mig selv.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

8 kommentar

 • Koh-I-Noor (Bettina)
  18. september 2013 at 07:53

  Det er tidligt. Men hyggeligt hos dig 🙂
  Hav en dejlig dag!

  Reply
  • Catarina
   18. september 2013 at 16:26

   Ja, nogle gange vågner jeg tidligt, tidligere en nødvendigt, men så hygger jeg igennem inden arbejdsdagen kalder. 🙂

   Reply
 • Karin Abildhauge
  18. september 2013 at 09:55

  Det er ikke altid lysten er størst så tidligt om morgenen, men nu hvor mødet er slut, kan du glædes ved det er overstået.

  Reply
  • Catarina
   18. september 2013 at 17:16

   Ja, og ved du hvad, det var et rigtig givende møde og jeg var helt opløftet bagefter. 😀

   Reply
 • Helle K.
  18. september 2013 at 10:42

  Dejligt at få hentet garnet, så du kan komme i gang med raglantrøjen 🙂

  Reply
  • Catarina
   18. september 2013 at 17:17

   Det er nemlig det jeg skal Helle og jeg håber virkelig at udfaldet bliver en trøje og en trøje jeg har lyst til at gå med. Kan lige se mig med den, sammen med en sort nederdel og ditto strømper og et par støvler. 🙂

   Reply
 • Annemette
  18. september 2013 at 12:12

  Hyggebelysning 😉

  Det bliver spændende at få hentet garn og komme igang, deres garn er sådan en lækker kvalitet 🙂 Jeg overvejer selv Liselottes opskrift, men jeg har lige en lang liste af andre projekter først, men sådan er det jo altid, masser af projekter og alt for lidt tid 😉

  Reply
  • Catarina
   18. september 2013 at 17:19

   Ja, det skal lidt hygge til, på sådan en tidlig morgen. 🙂
   Nu er det hentet og det er virkelig super lækkert at rører ved og jeg glæder mig til at prøve kræfter med trøjen og hvis jeg har mod til det, så laver jeg endnu en, men den vil jeg prøve at klippe op og lave til en cardigan som Liselotte også gjorde. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar