Menu
Familieliv

Så skal jeg da eller lige love for at lørdagen blev sparket i gang

Lørdagmorgen er den af ugens morgenenerne jeg holder aller mest af. Stilhed, masser af tid og Mads & Monopolet i radioen, mens jeg går og smånusser med forskellige ting, eller bare sidder og sumper i masser af te. I dag var anderledes, for vi er gået i gang med at renovere Christians gamle værelse samt det værelse der har været Sebastians. Søren startede med at dække af så vinduerne kan males og jeg hoppede i stedet i mine gamle, men meget behagelig træsko og begyndte at flytte brændestablen, som her i sommer har befundet sig på nordsiden af huset, men nu skal over på den sydvendte terrasse, hvor udhænget af huset, går tre meter ud og det er nemt at gå fra køkkendøren og derud. Da jeg havde fået flytte alt brændet (1140 kg) smuttede jeg som den første under bruseren. Søren var ved at være færdig med at male første gang og kom hurtigt efter. Vi havde nemlig en aftale med en dejlig brunch på Café Fyrtøjet kl. 10.

Brunch på Café Fyrtøjet

Efter en ualmindelig lækker brunch med bobler (en brunch vi stadig er mætte af), besluttede vi at køre i IKEA og få købt en seng og tilbehør.

Rod i det lille hjem

Den står nu i op af vægen ved siden af langbordet og fylder en del, og faktisk ser det lidt rode ud. Men altså, det vare jo ikke så længe inden vi kan få den samlet og sat på plads. Efter hjemkomsten forsatte vi maleriet og med vaskeriet – ja, vasketøjskurvene var ved at flyde over og det deresens tøj, hopper jo ikke af sig selv om i vaskemaskinen, selvom den står lige op over.

Nu er vi begge lidt flade og har smidt og i de bløde møbler og vi agter ikke at lave mere i dag.

UPDATE: Dette er et genskrevet indlæg, da min database måtte genindlæses og gårsdagens indlæg derfor ikke var med i backup´en. Derfor er evt. kommentarer ikke med. 🙁

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

6 kommentar

 • Susanne
  22. september 2013 at 17:47

  Altså det kan ikke nytte noget at du genskriver et indlæg, for jeg har så dårlig hukommelse at jeg ikke kan huske hvad min kommentar var 🙂 🙂
  Nå men, Jeres brunch ser utrolig lækker ud, og gav mig idéen til en brunch på vores årsdag d.8. dec, da det bade er den rigtige dato og ugedag, og den eneste dag der er brunch på et dejligt hotel her i byen.
  Uha, jeg skal også igang med Rasmus´værelse når han flytter for alvor næste weekend. Det bliver nok lidt med blandede følelser, da han har boet der lige siden vi byggede for 14 år siden, men det bliver også rart med et hobbyrum 🙂

  Reply
  • Catarina
   22. september 2013 at 18:29

   Hi hi, det er næsten ordret den kommentar du skrev i går 🙂

   Aii, har I snart årsdag, eller snart og snart, men der er da ikke mange måneder til 🙂 Hvor længe har i så været sammen/gift?

   Det der noget af det jeg synes er dejligt ved at blogge, at vi inspirerer hinanden og på den måde får nyt imput.

   Ja, det værelse har bragt endnu mere med sig og vi er også gået igang med Sebastians værelse, som har stået næsten som da han var her og i dag er vi også gået igang med soveværelset. Så alle vinduer nu bliver malet indvendigt og så har vi besluttet at alle døre i huset også skal skiftes.
   Vi regner med at være mere eller mindre færdige næste weekend, eller vi håber at vi er færdige. 🙂

   det bliver da lækkert at du nu får dit eget rum, hvor du kan hygge med alle dine ting og lade dem ligge uden at de forstyrer. Her har vi bare lavet en slags bibliotek og gæsteværelse ud af Christians værelse – vi har lidt bøger i stuen, men jeg gider ikke en stue med vildt mange bøger, så de har altid stået inde på et andet værelse, men nu er de kommet ind på Christians gamle værelse. 🙂

   Reply
   • Susanne
    22. september 2013 at 18:47

    Ja det lykkedes mig vidst meget godt at gentage mig selv 😉
    Vi har været sammen i 17 år d.8. dec. Og sjovt nok er det også den samme ugedag som dengang. Ja om vi nogensinde bliver gift, det er et meget godt spørgsmål, jeg synes ellers jeg jævnligt kommer med et par vink med en vognstang. jeg kan vel egentlig også selv bare gøre noget ved det….

    Reply
    • Catarina
     22. september 2013 at 19:48

     Wauw, 17 år,d et er da ret gogt gået.

     Og så må jeg da sige at i har overgået os med lange “forlovelser”. Vi mødtes i sommeren 2000 og blev gift på rådhuset i Odense i december 2009, så der gik kun 9 år. 😉

     Måske du bare skal falde på knæ på jeres årsdag – det kunne overraske ham og så ha’ en dato klar selv damme dag.

     Reply
 • Karin Abildhauge
  22. september 2013 at 21:37

  En vidunderlig lørdag hos jer. En dejlig måde at styrketræne på 😉

  Lækkert med brunch, det gør dagen længere, især nu hvor det bliver de mørke timer vi har mest af.

  Glæder mig til at se det færdige resultat.

  PS – Jeg nåede ikke forbi inden din udfordringer med back up, men ramte ind hvor du var nede. Heldigvis fandt jeg tid her i aften igen 😉

  Reply
  • Catarina
   30. september 2013 at 10:26

   Hi hi, jeg havde nu ret så ømme fingerspidser, men det var dejligt at bruge noget af dagen i det fri. 🙂

   Jeg tror ikke der kommer nogle billeder af renoveringen, da det for er bare maling af vinduer, paneler og vinduer og lidt nyt til gæsteværelserne. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar