Menu
Livet

Uge 39 gik

Sidste uge gik stærkt. Meget stærkt. For der er jo ikke fordi jeg ikke har bedrevet tiden med noget som jeg ikke kunne nævne her, men tiden til at side ved computeren har bare ikke været til det. Uge 39 er gået med masser af arbejde både der hvor pengene kommer fra, og herhjemme. Vi er nu færdige med det vi havde sat os for i dette efterår og resten kommer til foråret, for der er det vinduerne i alrummet, stuen og bryggerset, der står for tur.

Mandag havde jeg et arbejdsmøde i Middelfart og inden mødet gik i gan havde jeg tid til at nyde den storslået udsigt fra kontorets møderum øverst oppe.

Fantastisk udsigt

Onsdag kom jeg hjem og fant en dejlig lille pakke i postkassen. Pakken indeholdt 6 smukke maskemarkører. En sød læser havde set at jeg ikke havde nogen og skrev til mig privat, om hun måtte lave nogen til mig. Og ja, for dælen da. Og onsdag ankom de. Fantastisk og tusinde tak Rikke, de har allerede været i brug og kommer det også til den næste trøje jeg skal i gang med.

Maskemarkører

I torsdags havde jeg dog lige et lille hyggeligt afbræk i arbejdet herhjemme. Jeg skulle nemlig til Odense og købe en gave til en kollega som fyldte rundt og efter at havde købt gaven, var der er par af veninderne som mødtes med mig på en café i Odense.

Veninde hygge

De tidlige morgener, hvor der er blevet lavet lidt herhjemme, inden arbejdsdagen gik i gang, er også blevet brugt til at kikke på smukke solopgange mens den varme te kølede lidt af.

Smuk solopgang

Ellers er tiden bare fløjet afsted og søndagen blev brugt på total afslapning, strik og endnu et morgen kik til himlen og drømmen om at flyve afsted.

HimmelkikStrik

Heldigvis kan jeg, for en tid, se en ende på alt arbejdet, for på fredag går jeg på ferie. For dælen hvor jeg glæder mig og jeg må da også ærligt indrøme at jeg efterhånden trænger til at lave ingenting og bare have tid til at nyde manden, læse og strikke.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

10 kommentar

 • gittesp
  1. oktober 2013 at 07:38

  Pyhh … kender det godt – at en uge pludselig bare gået! Det lyder nu, som du har haft en uge uge alligevel…. og så fint dit strik er blevet. Jeg har, som nævnt, også brugt opskriften flere gange er i gang med en nu her. Herligt 🙂 Og hvor ér de fine dine maskemakører… jeg bruger bare en bomulds-snor med en perle på!
  Herligt med ferie forude … god dag 🙂

  Reply
  • Catarina
   1. oktober 2013 at 18:05

   Ja det er slet ikke så tosset med en ferie i sigte Gitte 🙂

   Og ugen er slut og jeg overlevede det hele, selvom det var lidt hårdt så længe det stod på 🙂

   Reply
 • Annemette
  1. oktober 2013 at 19:27

  Hold da op du er hurtig! Du har jo næsten strikket en hel trøje mens jeg har været på ferie 😀 Turbo-Catarina 😛

  Reply
  • Catarina
   2. oktober 2013 at 16:56

   Hi hi, Annemette, du har jo også været længe på ferie. 😀

   Reply
 • Susanne
  2. oktober 2013 at 14:30

  Ja ugerne går hurtigt lige pt. Det bliver dejligt med ferie, hvornår er det at I skal laaaangt væk 🙂

  Reply
  • Catarina
   2. oktober 2013 at 16:58

   Det er meget meget meget snart Susanne. 😉

   Reply
 • Mette
  2. oktober 2013 at 18:08

  Dejligt at du er tilbage igen 🙂

  Reply
  • Catarina
   2. oktober 2013 at 18:11

   Mange tak for din søde kommentar Mette. 🙂

   Jeg er også glad for at tiden til at blogge er ved at være der igen. Og fra weekenden bliver der meget mere. 🙂

   Reply
 • Karin Abildhauge
  9. oktober 2013 at 10:15

  En vidunderlig beretning fra hverdagen hos dejlig inspirerende kvinde.

  Nyder at følge dig og dine dejlige livsbekræftende fortællinger.

  Reply
  • Catarina
   9. oktober 2013 at 16:56

   Åhh, hvor er du altså bare sød Karin 🙂

   Det er bare hverdagen som noglegange er lidt for fyldt med masser af arbejde. 😉

   Reply

Skriv en kommentar