Uge 39 gik

Sidste uge gik stærkt. Meget stærkt. For der er jo ikke fordi jeg ikke har bedrevet tiden med noget som jeg ikke kunne nævne her, men tiden til at side ved computeren har bare ikke været til det. Uge 39 er gået med masser af arbejde både der hvor pengene kommer fra, og herhjemme. Vi er nu færdige med det vi havde sat os for i dette efterår og resten kommer til foråret, for der er det vinduerne i alrummet, stuen og bryggerset, der står for tur.

Mandag havde jeg et arbejdsmøde i Middelfart og inden mødet gik i gan havde jeg tid til at nyde den storslået udsigt fra kontorets møderum øverst oppe.

Fantastisk udsigt

Onsdag kom jeg hjem og fant en dejlig lille pakke i postkassen. Pakken indeholdt 6 smukke maskemarkører. En sød læser havde set at jeg ikke havde nogen og skrev til mig privat, om hun måtte lave nogen til mig. Og ja, for dælen da. Og onsdag ankom de. Fantastisk og tusinde tak Rikke, de har allerede været i brug og kommer det også til den næste trøje jeg skal i gang med.

Maskemarkører

I torsdags havde jeg dog lige et lille hyggeligt afbræk i arbejdet herhjemme. Jeg skulle nemlig til Odense og købe en gave til en kollega som fyldte rundt og efter at havde købt gaven, var der er par af veninderne som mødtes med mig på en café i Odense.

Veninde hygge

De tidlige morgener, hvor der er blevet lavet lidt herhjemme, inden arbejdsdagen gik i gang, er også blevet brugt til at kikke på smukke solopgange mens den varme te kølede lidt af.

Smuk solopgang

Ellers er tiden bare fløjet afsted og søndagen blev brugt på total afslapning, strik og endnu et morgen kik til himlen og drømmen om at flyve afsted.

HimmelkikStrik

Heldigvis kan jeg, for en tid, se en ende på alt arbejdet, for på fredag går jeg på ferie. For dælen hvor jeg glæder mig og jeg må da også ærligt indrøme at jeg efterhånden trænger til at lave ingenting og bare have tid til at nyde manden, læse og strikke.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.
10 thoughts on “Uge 39 gik”

 • Pyhh … kender det godt – at en uge pludselig bare gået! Det lyder nu, som du har haft en uge uge alligevel…. og så fint dit strik er blevet. Jeg har, som nævnt, også brugt opskriften flere gange er i gang med en nu her. Herligt 🙂 Og hvor ér de fine dine maskemakører… jeg bruger bare en bomulds-snor med en perle på!
  Herligt med ferie forude … god dag 🙂

  • Ja det er slet ikke så tosset med en ferie i sigte Gitte 🙂

   Og ugen er slut og jeg overlevede det hele, selvom det var lidt hårdt så længe det stod på 🙂

  • Mange tak for din søde kommentar Mette. 🙂

   Jeg er også glad for at tiden til at blogge er ved at være der igen. Og fra weekenden bliver der meget mere. 🙂

  • Åhh, hvor er du altså bare sød Karin 🙂

   Det er bare hverdagen som noglegange er lidt for fyldt med masser af arbejde. 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.