En lang dag er endnu ikke slut

Arbejdsdagen er lige sluttet og jeg er netop kommet herhjem. Jeg sidder på terrassen og blogger fra telefonen mens jeg nyder de sidste solstråler og en kop te, inden jeg atter sætter mig i bilen.

20131001-181637.jpg

Om lidt når jeg køre afsted er det for at mødes med en veninde ude på Hotel Scandic, hvor vi skal til et lille foredrag med Lotte Heise. Hende kan jeg godt lide, for hun er ret så lig mig – nemlig rapkæftet (når det skal være) og hun kalder en spade for en spade. Jeg har aldrig oplevet hende live, men jeg glæder mig meget.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.
8 thoughts on “En lang dag er endnu ikke slut”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.