Kan I ikke gøre mig en lille tjeneste?

12. oktober 2013

I nat fik jeg en nyhedsmail fra DIGITAL FOTO om at deres store konkurrende Nordisk Mesterskab 2013, var skudt i gang. Jeg vidste præcis hvilket billede jeg ville deltage med og har allerede uploadet det.

Det jeg gerne vil have din hjælp til er, at du via linket her, kan stemme på mit billede, hvis du altså synes det er fedt og fortjener din stemme (du skal dog lige oprette dig som bruger, men det tager kun et par sekunder og du binder dig ikke til noget). Du kan også stemme på mange af de andre fede billeder, der allerede er uploadet.

På forhånd tak til jer der vælger at stemme.

PS. Alle kan deltage så hvis du har et billede der skal med, så tøv endelig ikke med at uploadet det, så vi andre kan se det og stemme på det. 🙂
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Hvis du læser noget der er intressant, så er du velkommen til at dele det på de sociale medier du færdes på, og følg gerne mig på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på kanalen. ♥


0

You Might Also Like

10 kommentar

 • Reply susanne 12. oktober 2013 at 09:59

  Det er hermed gjort, held og lykke 🙂

  • Reply Catarina 13. oktober 2013 at 05:37

   Tusinde tak skal du have Susanne. 🙂

 • Reply Christina 12. oktober 2013 at 10:03

  Så smukt et billede. Har stemt på dit billede, held og lykke

  • Reply Catarina 13. oktober 2013 at 05:37

   Aii, mange tak skal du have Christina. 🙂

 • Reply Karin Abildhauge 12. oktober 2013 at 10:43

  Jeg har været der inde. Ville oprette profil desværre kunne jeg ikke blive en Abildjyden, brugernavnet var taget, underligt, mon det er mig? hm. Forsøgte at lade som om det var mig, desværre fik jeg ingen mail.
  Så jeg er Cwajgart.
  Jeg stemte fik kun 1 stjerne, ville give dig fuld hus, men det var ikke muligt. Måske kan jeg gå forbi senere og rette til.
  Venter lige selv med at finde et billed, da dagen er en af dem jeg kalder tycho brahe.
  Krydser fingre for du får mange stemmer. 😉

  • Reply Catarina 13. oktober 2013 at 05:39

   Mange tak skal du have Karin. Ja det var underligt at der var en der hed det samme som du plejer at bruge. Jeg glæder mig til at se hvilket billede du vælger at smide op og selvfølgelig skal jeg nok stemme på dig. 🙂

 • Reply Annemette 12. oktober 2013 at 21:41

  Den mail har jeg også fået, men kan ikke rigtig bestemme mig for om jeg vil deltage, men hvis jeg gør og opretter mig derinde, skal jeg nok gå ind og stemme på dit smukke billede 😉

  • Reply Catarina 13. oktober 2013 at 05:42

   Mange tak Annemette. 🙂

 • Reply Nola 16. oktober 2013 at 08:25

  udført!

  • Reply Catarina 17. oktober 2013 at 10:02

   Tka ven. 🙂

  Skriv en kommentar