Menu
Livet

Kan I ikke gøre mig en lille tjeneste?

I nat fik jeg en nyhedsmail fra DIGITAL FOTO om at deres store konkurrende Nordisk Mesterskab 2013, var skudt i gang. Jeg vidste præcis hvilket billede jeg ville deltage med og har allerede uploadet det.

Det jeg gerne vil have din hjælp til er, at du via linket her, kan stemme på mit billede, hvis du altså synes det er fedt og fortjener din stemme (du skal dog lige oprette dig som bruger, men det tager kun et par sekunder og du binder dig ikke til noget). Du kan også stemme på mange af de andre fede billeder, der allerede er uploadet.

På forhånd tak til jer der vælger at stemme.

PS. Alle kan deltage så hvis du har et billede der skal med, så tøv endelig ikke med at uploadet det, så vi andre kan se det og stemme på det. 🙂

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

10 kommentar

 • susanne
  12. oktober 2013 at 09:59

  Det er hermed gjort, held og lykke 🙂

  Reply
  • Catarina
   13. oktober 2013 at 05:37

   Tusinde tak skal du have Susanne. 🙂

   Reply
 • Christina
  12. oktober 2013 at 10:03

  Så smukt et billede. Har stemt på dit billede, held og lykke

  Reply
  • Catarina
   13. oktober 2013 at 05:37

   Aii, mange tak skal du have Christina. 🙂

   Reply
 • Karin Abildhauge
  12. oktober 2013 at 10:43

  Jeg har været der inde. Ville oprette profil desværre kunne jeg ikke blive en Abildjyden, brugernavnet var taget, underligt, mon det er mig? hm. Forsøgte at lade som om det var mig, desværre fik jeg ingen mail.
  Så jeg er Cwajgart.
  Jeg stemte fik kun 1 stjerne, ville give dig fuld hus, men det var ikke muligt. Måske kan jeg gå forbi senere og rette til.
  Venter lige selv med at finde et billed, da dagen er en af dem jeg kalder tycho brahe.
  Krydser fingre for du får mange stemmer. 😉

  Reply
  • Catarina
   13. oktober 2013 at 05:39

   Mange tak skal du have Karin. Ja det var underligt at der var en der hed det samme som du plejer at bruge. Jeg glæder mig til at se hvilket billede du vælger at smide op og selvfølgelig skal jeg nok stemme på dig. 🙂

   Reply
 • Annemette
  12. oktober 2013 at 21:41

  Den mail har jeg også fået, men kan ikke rigtig bestemme mig for om jeg vil deltage, men hvis jeg gør og opretter mig derinde, skal jeg nok gå ind og stemme på dit smukke billede 😉

  Reply
  • Catarina
   13. oktober 2013 at 05:42

   Mange tak Annemette. 🙂

   Reply
 • Nola
  16. oktober 2013 at 08:25

  udført!

  Reply
  • Catarina
   17. oktober 2013 at 10:02

   Tka ven. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar