Kan I ikke gøre mig en lille tjeneste?

12. oktober 2013

I nat fik jeg en nyhedsmail fra DIGITAL FOTO om at deres store konkurrende Nordisk Mesterskab 2013, var skudt i gang. Jeg vidste præcis hvilket billede jeg ville deltage med og har allerede uploadet det.

Det jeg gerne vil have din hjælp til er, at du via linket her, kan stemme på mit billede, hvis du altså synes det er fedt og fortjener din stemme (du skal dog lige oprette dig som bruger, men det tager kun et par sekunder og du binder dig ikke til noget). Du kan også stemme på mange af de andre fede billeder, der allerede er uploadet.

På forhånd tak til jer der vælger at stemme.

PS. Alle kan deltage så hvis du har et billede der skal med, så tøv endelig ikke med at uploadet det, så vi andre kan se det og stemme på det. 🙂

     

- Mange tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at skrive en lille kommentar eller bare en hilsen i kommentarfeltet her under. Du må også gerne dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


0

I samme genre

10 kommentarer

 • Reply susanne 12. oktober 2013 at 09:59

  Det er hermed gjort, held og lykke 🙂

  • Reply Catarina 13. oktober 2013 at 05:37

   Tusinde tak skal du have Susanne. 🙂

 • Reply Christina 12. oktober 2013 at 10:03

  Så smukt et billede. Har stemt på dit billede, held og lykke

  • Reply Catarina 13. oktober 2013 at 05:37

   Aii, mange tak skal du have Christina. 🙂

 • Reply Karin Abildhauge 12. oktober 2013 at 10:43

  Jeg har været der inde. Ville oprette profil desværre kunne jeg ikke blive en Abildjyden, brugernavnet var taget, underligt, mon det er mig? hm. Forsøgte at lade som om det var mig, desværre fik jeg ingen mail.
  Så jeg er Cwajgart.
  Jeg stemte fik kun 1 stjerne, ville give dig fuld hus, men det var ikke muligt. Måske kan jeg gå forbi senere og rette til.
  Venter lige selv med at finde et billed, da dagen er en af dem jeg kalder tycho brahe.
  Krydser fingre for du får mange stemmer. 😉

  • Reply Catarina 13. oktober 2013 at 05:39

   Mange tak skal du have Karin. Ja det var underligt at der var en der hed det samme som du plejer at bruge. Jeg glæder mig til at se hvilket billede du vælger at smide op og selvfølgelig skal jeg nok stemme på dig. 🙂

 • Reply Annemette 12. oktober 2013 at 21:41

  Den mail har jeg også fået, men kan ikke rigtig bestemme mig for om jeg vil deltage, men hvis jeg gør og opretter mig derinde, skal jeg nok gå ind og stemme på dit smukke billede 😉

  • Reply Catarina 13. oktober 2013 at 05:42

   Mange tak Annemette. 🙂

 • Reply Nola 16. oktober 2013 at 08:25

  udført!

  • Reply Catarina 17. oktober 2013 at 10:02

   Tka ven. 🙂

  Skriv gerne en kommentar