Menu
DIY / Familieliv

Som de farvestrålende efterårsblade stille daler

Efter en skøn ferie blev lørdagen brugt på at lande rigtigt og se om vi kunne få vendt timerne rigtigt. Vi prøvede at holde os selv i gang og få vasket i bund, tørret tøjet og få det lagt væk. Det lykkedes ikke helt og jeg sneg mig til en lille lur sidst på eftermiddagen.

Søndagen var de slappe kroppes dag, for i takt med at, bladene på træerne udenfor dalede stille mod jorden, så dalede vores energi også og søndagen blev derfor brugt på så lidt som muligt, og det meste af tiden stod den på sofahygge og film. Jeg tog den trøje frem, som jeg startede på inden ferien og fortsatte med det sidste ærme. Jeg nåede at blive helt færdig, inden jeg bare måtte sige slut for nu, og kravle under dynen.

Efterårs sweater

Nu skal jeg lige have hæftet de 4 ender der er og så vil jeg kaste mig over den er klippe facon, som Liselotte med stort held har prøvet af. Jeg skal nok bare lige se på de billeder og læse beskrivelsen nogle gange mere, inden jeg kaster mig ud i forsøget. Jeg er jo slet ingen ørn til alt det her nørklerri, men jeg tror på det.

12 kommentar

 • Karin Abildhauge
  21. oktober 2013 at 17:16

  Det bliver en succes. Hvis du følger opskriften kan det ikke gå galt, hellere bruge lidt ekstra tid, og det bliver som du drømmer om, fremfor tjuhej og så der ud af, du kunne risikere en måske smutter i farten.
  Glæder mig til at se det færdige resultat 🙂
  De r går altid nogle dage med retlig etc. før hverdagen er på plads 🙂

  Reply
  • Catarina
   21. oktober 2013 at 17:39

   Jeg håber jeg kan hitte ud af det og får den kant rigtigt så det hele ikke trævler op når jeg klipper i den. Så måske jeg venter til weekenden inden jeg gør forsøget. 🙂 Og så skal jeg lige finde ud af hvordan jeg får sat knapper i eller ikke som sådan knapperne, for dem jeg jo godt finde ud af at sy i, men hvordan jeg laver knappehuller. 😉

   Jeg regner med at jeg er helt klar når vi når midten af ugen. 🙂

   Reply
 • susanne
  21. oktober 2013 at 17:24

  Jubiiiii, tillykke med den, den er bare så flot, glæder mig til at se den helt færdig 🙂

  Reply
  • Catarina
   21. oktober 2013 at 17:41

   Nemlig Susanne og tænk at dette er den første trøjer jeg nogensinde har strikket. Det er lidt vildt at ejg først nu som 47 årig er nået dertil. Men bedre sent end aldrig er der vist noget der hedder. 🙂 Faktisk hygger jeg mig gevaldigt med at strikke efter Liselottes lette opskrift, nu kommer udfordringen, for jeg vil gerne strikke en lang frakke ting, men jeg forstår ikke alt der der står i opskriften, så måske det bliver en a la mit eget hovede. 😀

   Reply
 • Annemette
  21. oktober 2013 at 20:53

  Den er da blevet så fin og selvfølgelig klarer du da også resten 😉

  Reply
  • Catarina
   22. oktober 2013 at 06:06

   Tak skal du have Annemette 🙂 Ja, jeg håber det hele helt uden at den løber. 😉

   Reply
 • Liselotte
  22. oktober 2013 at 08:46

  Du er fandeme sej! Det er skidegodt gået og boede du lidt tættere på, ville jeg gerne give seriøs opbakning til noget klipperi og siden bistå med assistance i forhold til at læse og forstå opskrift, men du er jo GODT på vej selv 🙂

  Reply
  • Catarina
   22. oktober 2013 at 16:09

   Tusinde tak Liselotte. Det er dig jeg kan takke for at jeg har lavet mine aller første trøje, for du har jo lavet en opskrift som en novice om jeg kan forstå. 🙂
   Jeg håber at jeg via nettet kommer til at forstå alle de tegn og forkortelser der er i sådanne opskrifter, ellers kan det jo være jeg kikker forbi Kennets butik en fredag jeg alligevel er i Aalborg, så kan du måske give mig et par fif. 😉

   Reply
 • Nola
  22. oktober 2013 at 12:11

  Godt gået Catarina!! Og vi bliver jo heldigvis aldrig for gamle til at lære…..er sikker på at du klarer resten med bravour også 🙂

  Reply
  • Catarina
   22. oktober 2013 at 16:10

   Tak Nola. 🙂

   Jeg håber du har ret. 🙂

   Reply
 • Ravogkrat
  22. oktober 2013 at 18:40

  Hvor ser det godt ud….jeg er så imponeret. Glæder mig til at se den med knapper….tror sørme at du også er blevet strik o man *hi hi* Sødt af Liselotte at tilbyde sin assistance….men fra den kant har jeg også kun fået en god service 🙂
  Velkomme hjem og en skøn aften til jer knus

  Reply
  • Catarina
   23. oktober 2013 at 17:31

   Hvor er du sød Gitte 🙂 – jeg glæder mig også til at se den færdig med knapper og det hele, men den er endnu ikke tør og jeg har heller ingen knapper. 🙁 Men på lørdag må jeg vist heller se hvor jag kan finde nogle knapper hende.

   Ja, det er rigtigt sødt af Liselotte at tilbyde assistance og slet ikke noget jeg kan tage imod, for hun har jo selv et liv hun skal passe. Men skønt at der mennesker derude som er sådan. &heart;

   Reply

Skriv en kommentar