Menu
Livet

Bunkerne er allerede halveret

Det er så skønt at have ferie og jeg lever stadig på de skønne dage vi har haft i østen. Men altså, når der ikke er nogen der tager over på jobbet, når jeg er væk, så er det altså lidt hårdt at komme tilbage til jobbet. I går kom jeg til et skrivebord som var helt fyldt af regninger, magasiner og tre store papkasser med diverse pos-materialer.

Bunkerne er allerede halveret

I dag ser det allerede helt anderledes ud og bunkerne er væsentligt reduceret og jeg kan begynde at fokusere på mit egentlige arbejde. Selv min indbakke er at være nede på en overskueligt niveau.

Inden fredag, hvor der er salgsmøde, er jeg helt sikkert så langt at jeg har en “normal” arbejdsdag. Det bliver dejligt.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

4 kommentar

 • Karin Abildhauge
  23. oktober 2013 at 07:27

  Uha, du gør mig helt bange til jeg møder ind torsdag i uge 44. Altså at jeg ikke når i bund inden weekenden. Heldigvis har jeg flere arbejdsområder, der skal behandles dagligt, uanset om jeg er der eller ej.

  Dejligt du kan se lyset derude, ønsker dig en fortsat god arbejdslyst.

  Reply
  • Catarina
   23. oktober 2013 at 17:33

   Det har været lidt hårdt, men ejg er igang igen og er også nået bunden. Så du skal ikke være nervøs Karin. 🙂

   Reply
 • Nola
  23. oktober 2013 at 08:08

  sådan er det nemlig! Jeg syntes tit at man bliver lidt straffet både før og efter ferien. Før skal det hele være færdigt og bagefter skal der følges op 😉 Nå, men det er jo det vi ka’ li’ 🙂
  God dag 🙂

  Reply
  • Catarina
   23. oktober 2013 at 17:35

   Ja, der er lidt straf i at holde ferie, men når bare man også kan se bunden på bunkerne, så går det. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar