Menu
Livet

Mens jeg venter på at den efterårsfarvede trøje tørre

Den trøje jeg blev færdig med søndag, fik jeg i går aftes heftet ender på og derefter smed jeg i vaskemaskinen på uld program.Siden i går har den ligget til tørre, og nu efter jeg er kommet hjem fra job, er den endnu ikke tør. Jeg er en smule utålmodig, da jeg godt vil i gang med at hækle kant og klippe den op. Men jeg må vist vare væbne mig med tålmodighed, for den er tyk og det tager vist tid.

I mellemtiden strikker jeg bare så lidt på den som jeg også strikkede lidt på i Thailand, imellem badning, solbadnig og alt det andet vi nu lavede derover.

Emmertrøjen

Den tror jeg også bliver lækker og jeg ved allerede u, at også denne trøje skal klippes op til en cardigan, hvis det altså lykkedes mig at lave den efterårsfarvede trøje til én.

PS. jeg er vist blevet bidt af strikning, for jeg har lige bestilt mere garn.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

8 kommentar

 • susanne
  22. oktober 2013 at 18:52

  Er da slet ikke misundelig, jeg elsker strikkede trøjer, men hverken mentalt eller fysisk kan jeg overskue sådan et projekt. Så jeg nyder “bare” synet af dine projekter 🙂

  Reply
  • Catarina
   23. oktober 2013 at 17:32

   Jeg troede heller ikke jeg kunne overskue eller hitte ud af det der strikkeri, men med den let forståelige opskrift Liselotte har lavet, er jeg komme i gang og hygger mig enormt med det. 🙂

   Reply
 • yt
  22. oktober 2013 at 18:53

  Jamen så venter vi da bare på den tørre.
  Det er også dejligt at strikke :))

  Reply
  • Catarina
   23. oktober 2013 at 17:32

   Det er det nemlig Yt og ja, jeg venter stadig på tørringen. 😉

   Reply
 • Karin Abildhauge
  23. oktober 2013 at 07:38

  Hvor er du flittig. Kender det, når man får begyndt, så er det umuligt at stoppe.

  Et råd jeg fik med på vejen engang var, at have 2 – 3 opgaver i gang, og jonglere mellem dem, så er det muligt for selv os med tennisalbuer at strikke, dog kun på rundpinde.

  Er ved at øve mig i at strikke strømper på rundpinde, en 80 cm. Det er sjovt 😉

  Reply
  • Catarina
   23. oktober 2013 at 17:34

   Jeg har nettop i da også modtaget noget strømpegarn, for jeg håber jeg kan komme til at lære det, for det er nu hyggeligt at fjotte rundt i dem herhjemme. 🙂

   Reply
 • Nola
  23. oktober 2013 at 08:12

  jamen hold da op, du har jo rigtig fået strikkefeber!! Herligt.
  Jeg strikkede også en del før i tiden, men siden computeren har taget sit indtog bliver der ligesom ikke tid til det mere…..selvom det lokker meget når jeg surfer rundt og ser alle de skønne sweatere som I ryster ud af ærmerne.

  Reply
  • Catarina
   23. oktober 2013 at 17:36

   Jeg gør det faktisk for ikke at sidde alt for meget ved computeren, for det er altså ikke altid lige så spændende at side bag en skærm hele dagen på jobbet og så fortsætte herhjemme og egentlig ikke være rigtig til stæde, fordi man er optaget af telefonen, iPaden eller computeren. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar