Menu
Livet

Lidt sker her

I går var dagen hvor ejg hoppede i min aller første hjemmestrikkede trøje. Jeg havde jo ikke været så forudseende at lave knappehuller i den da jeg strikkede løs og besluttede mig at klippe den op til en cardigan, ligesom jeg lavede den fejl at vaske den før jeg hæklede og klippede. Det har jeg lært af. Men derfor skal du nu bruges alligevel, for jeg er altså glad for resultatet.

Jeg tog min meget store meksikanske broche og hægtede trøjen sammen på en lidt skæv måde, og det så faktisk ret så fedt ud.

Samlet med stor brochePunkteret hjul

Dagen i går var også dagen hvor jeg skulle ned og hente mit nye garn, som jeg bestilte den anden dag. Jeg kørte afsted i min frokostpause, for afhentningsstedet ligger ikke lang fra jobbet. På de sidste meter, synes jeg bilen lød mærkeligt, og da jeg kørte over kantstenen, bumpede den mere end den plejer. Da jeg stod ud tjekkede jeg lige alle hjulene og så at det højre forhjul var aldeles fladt. 🙁 Jeg fant reservehjulet, donkraften og værktøj frem og gik i gang. Jeg måtte dog ringe til en mandlig kollega, for jeg kunne simpelthen ikke for de s**** hjul af. Da min kollega også havde bøvlet med hjulet, måtte jeg ringe til Dansk Autohjælp for assistance. Det ville tage en lille timestid inden de kunne komme, så jeg kørte med min kollega tilbage til kontoret og ventede på de skulle ringe.

De ringede en lille time efter og kollegaen og jeg kørte afsted igen. Autohjælp-manden måtte ned og side på jorden og sparke med bække ben ind på hjulet før de løsnede sig og sagde at det ville vi ikke kunne have fået af uden af gøre sådan. Nogle gang kan de efter en sæson godt irre lidt fast og det var det mit hjul havde gjort. Hurtigt kom det reservehjulet på og jeg kørte igen på kontoret.

I dag havde jeg aftalt med Peaugeot, at jeg kunne komme forbi og få sat mine vinterhjul på og de ville så lappe dem punkterede hjul. Desværre kunne det ikke lappes, men da det jo er et sommerdæk, så var det ikke så slemt, for jeg skal jo først køre med dem igen, engang til foråret.

Lige nu sidder jeg og hygger med ild i brændeovnen, strik og te og venter på at Søren skal komme hjem fra det tyske.

Brendeovnsvarme

Strikkehygge

Jeg må sige at ugen har budt på lidt for meget “action” og jeg ser i den grad frem til en rolig weekend hvor fredagen ikke bliver lægere end hvad den normalt er. Hep, fredag er en kort arbejdsdag og den rammer lige om lidt.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

12 kommentar

 • Annemette
  31. oktober 2013 at 20:11

  Sikke nogle dage, godt der snart er weekend! 😉

  Rigtig god weekend til jer, når i kommer dertil. Her i det bayerske er vi gået på weekend i dag, for her er allerhelgensaften mere end bare en “fastelavnsdag” så her er der helligdag i morgen 😉

  Reply
  • Catarina
   1. november 2013 at 06:10

   Uha, jeg gad da godt at vi havde en ekstra fridag, men heldigvis er fredagen kort, så det hjælper på det. I må nyde den forlængede weekend. 🙂

   Reply
 • Mona Honnens
  31. oktober 2013 at 20:51

  Hvor ser det hyggeligt ud med strikke tøj og brændeovn, nu hvor mørket falder tidligt, indhenter hyggen os.
  Dejlig årstid. God weekend.

  Mona

  Reply
  • Catarina
   1. november 2013 at 06:11

   Det var også hyggeligt, men årstiden synes jeg nu ikke er hyggelig, jeg er mest til varme og ikke kulde og regn. 😉

   Du må også have en dejlig weekend Mona. 🙂

   Reply
 • Nola
  31. oktober 2013 at 22:30

  Det var da noget bøvl! Men godt at der var hjælp at hente. Nogen tider er bare lidt mere hektiske end man bryder sig om……dejligt at det meget snart er weekend 🙂
  Nyd den 🙂

  P.S. har du ændret din IG profil eller er der problemer med den?!

  Reply
  • Catarina
   1. november 2013 at 06:13

   Næææ, ikke hvad jeg ved af, men nu er jeg heller ikke online hver dag, så det har jeg ikke styr på.

   Jeps, jeg glæder mig også til vi når middag hvor weekenden skydes i gang. God weekend til jer. 🙂

   Reply
   • Nola
    1. november 2013 at 08:12

    Nå mærkeligt. Men ihverttilfælde er jeg blevet knaldet ud som følger hos dig og kan ikke komme på mere – bare så du ved det ;-(

    Ønsker dig en særlig herlig fredag!

    Reply
    • Catarina
     1. november 2013 at 09:19

     Ja, det er underligt. God fredag og weekend til dig. 🙂

     Reply
 • Karin Abildhauge
  1. november 2013 at 07:00

  Smart ide med din broche, den er jo så smuk, og gør virkelig sig godt til den farve.

  Har prøvet noget lignende da jeg var bilejer. de måtte have det elektroniske værktøj frem, før det lykkedes for Dansk Autohjælp. Det var helårsdæk, og ja,hvor længe de havde siddet, var jeg ikke klar over, da det var de dæk jeg købte bilen med 😉

  Ønsker dig en fantastisk weekend.

  Reply
  • Catarina
   1. november 2013 at 09:18

   Synes også selv den er helt pasende. 🙂

   Hold da op, sikke en omgang, altså bare det at de skulle bruge elektronisk værktøj for at få det skiftet, det er da ret vildt. 😉

   Du må også have en dejlig weekend Karin. 🙂

   Reply
 • Helle K.
  1. november 2013 at 08:34

  Din cardigan er blevet fed – sikke en god ide med den broche 🙂

  Reply
  • Catarina
   1. november 2013 at 09:19

   Ja, den passer som den var lavet til den cardigan. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar