Søde fredag

1. november 2013

Ahhh, så kom dagen jeg næsten hel ugen har set frem til. I dag er vi ikke mange på jobbet og derfor besluttede vi at der skulle lidt sødt til at forsøde en allerede sød og dejlig fredag. På vej til job, kørte jeg op til bager i Vissenbjerg og hentede en 1/4 brunsviger. Nu er den næsten spist og inden længe vil jeg pakke sammen og ønske de andre en god weekend.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Hvis du læser noget der er intressant, så er du velkommen til at dele det på de sociale medier du færdes på, og følg gerne mig på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på kanalen. ♥


0

You Might Also Like

4 kommentar

 • Reply susanne 1. november 2013 at 11:12

  Håber du får en super weekend,godt med hygge og varme i dette blæsevejr 🙂

  • Reply Catarina 1. november 2013 at 11:13

   Det er jeg sikker på jeg gør Susanne og tak. I må også have en dejlig weekend. 🙂

 • Reply Karin Abildhauge 1. november 2013 at 17:26

  Super lækker ide til en af de korte dage.

  Ønsker dig/jer en vidunderlig weekend.

  • Reply Catarina 1. november 2013 at 18:29

   De var lidt noget vi trængte til 🙂

   Også en god weekend til dg Karin.

  Skriv en kommentar