Menu
DIY

En blid skvulpen

Her for et øjeblik siden færdiggjorde jeg min anden trøje og lige nu ligger den i vaskemasinen, men en skøn uldsæbe og noget lanolinsæbe. Jeg glæder mig allerede til den er tør og jeg kan iføre mig den. Det er vildt hvad en let læselig/forståelig opskrift kan gøre ved det strikkegen, som jeg ikke troede jeg havde, kan gøre ved én.

Endnu en trøje

Nu vil jeg kaste mig over mit lange projekt og det kommer der nok til at gå en rum tid med, for jeg er ikke verdens hurtigste til at strikke vrangmasker og når hel trøjen/jakken skal strikkes i perlestrik, så kommer det itl at tage tid.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

18 kommentar

 • Annemette
  2. november 2013 at 15:48

  Du har da fart på, Catarina 😉

  Jeg glæder mig til at se din lange udgave og perlestrik er bare flot, så det skal nok ende godt 😉

  Reply
  • Catarina
   2. november 2013 at 17:24

   Naaa, det er jo den jeg startede på i Thailand., så så stærkt går det ikke 🙂 Jeg er også spændt på det lange projekt da vrang jo slet ikke er min stærke side. 😉

   Reply
 • Simone
  2. november 2013 at 17:07

  Nøj den er fin 🙂

  Reply
  • Catarina
   2. november 2013 at 17:24

   Tak, jeg er som også ganske godt tilfreds. 🙂

   Reply
 • Mona Honnens
  2. november 2013 at 19:50

  Hold da op hvor strikkepindene gløder hos dig, er vild med din trøje, jeg syntes nu hver årstid sin charme ;O) strikke tøj, stearinlys og bændeovn er bare hygge, hygge, hygge ;O)

  Mona

  Reply
  • Catarina
   3. november 2013 at 16:30

   Ja der har været knald på Mona men det nye projekt kommer til at tage tid, dag der er i perlestrik og jeg er ikke særlig god til at strikke vrang hurtigt. 😉

   Reply
 • Karin Abildhauge
  3. november 2013 at 07:43

  Du er godt nok kommet godt efter det strikkeri. Så godt gået. Har jo læst med på fb omkring dit perlestrik projekt. Jeg kan huske det først er efter et længere stykke, tilfredsheden kommer. Ideen med strikkeprøven er fantastisk, især nu, hvor du siger dine vrang masker ikke lige er dit hopla. Måske er din strikkefasthed ikke lig opskriften. Jeg bruger selv tykkere pinde, i forhold til nogle typer strikkeopskrifter, da jeg strikker meget fast.
  Dit projekt med en lang jakke lyder som super spændende, glæder mig til at se projektet 🙂

  Reply
  • Catarina
   3. november 2013 at 16:34

   Ja, når det bare er ret på rundkindet så går det stærkt. 🙂 Det der er mit problem med vrang, er at jeg ikke kan strikke vrang særligt hurtigt og så strikker jeg meget løst når jeg strikker vrang, så det er lidt af en prøvelse. Jeg kan godt se at det ser pænere og pænere ud jo flere pinde jeg får strikket. Jeg har faktisk lavet opskriften selv, ud fra Liselottes grundopskrift – om det kommer til at fungere vil tiden vise. :-S

   Reply
 • Bot
  3. november 2013 at 10:16

  Den er super flot Cat – tillykke med den

  Reply
  • Catarina
   3. november 2013 at 16:34

   Tak Botte 🙂

   Reply
 • gittesp
  3. november 2013 at 10:23

  Sådan Catarina…..
  jeg er også selv meget glad for den lette opskrift Liselotte har lagt ud…. man kan næsten slet ikke lade vær’
  Rigtig god fornøjelse med perlestrikken – og god søndag 🙂

  Reply
  • Catarina
   3. november 2013 at 16:35

   Nej det er jo lige det – er vild med at jeg nu endelig forstår hvad der står. Når jeg engang er færdig med den lange trøje, så vil jeg lave en meget kort en, tror det er det man kalder en bolero/skuldervarmer. 🙂

   Reply
 • Mette
  4. november 2013 at 10:41

  Du har lige lokket mig med på Liselotte´s gratis strikkeopskrift – kunne jo ikke lade vær.
  Glæder mig til at følge dit nye projekt – god mandag 🙂

  Reply
  • Catarina
   4. november 2013 at 17:31

   Den er bare super let og jeg har virkelig fundet glæde og den dejlig afslappede ro med at sidde og nørkle. Og bare det at der kommer noget brugbart ud af det er jo fantastisk. 🙂

   Og jeg glæder mig til at se dine projekter Mette. 🙂

   Reply
 • Pernille
  10. november 2013 at 16:22

  Jeg er altså imponeret over de smukke trøjer du har fået lavet. Dejligt du har haft sådan nogle gode oplevelser med pinde og garn 🙂

  Reply
  • Catarina
   11. november 2013 at 16:38

   Mange tak skal du have Pernille – jeg er blevet rigtig glad for strikkeriet og det er nok fordi der rent faktisk er kommet noget godt ud af det. 🙂

   Reply
 • Tanja
  30. november 2013 at 18:34

  Hej virkelig sød trøje? Hvor har du fundet opskrift på den?:)

  Reply
  • Catarina
   1. december 2013 at 09:22

   Tak skal du have, jeg er også rigtig glad for den.
   Opskriften finder du i sidebaren hos Liselotte.

   Reply

Skriv en kommentar