Nyt kaffeapperatur

11. november 2013

DSC_7458

DSC_7459DSC_7460

Igennem længere tid har Søren snakket om, at han ville have en anden kaffe dims. En der kunne klare malede- men også bestemt også hele bønneer. For et par uger siden fandt han endelig den han ville have og fik den hjem. Den kan faktisk tage to forskelllige slags hele bønner, malede bønner og så kan den indstilles i uendelige styrker, både på styrken af kaffen, men også vandmængden. Faktisk er den super let at betjene og han siger at kaffen er noget af det bedste han har smagt. Specielt er han vild med Illy-kaffen, i den malede udgave, som på denne maskine, smager meget bedre end på den gamle.

Ikke nok med at den kan lave super kaffe, så kan den også lave en lækker kremet skum til min Chai Latte, eller andre kaffer, hvor der skal mælkeskum i. Faktisk laver den også bedre skum en min gamle mælkeskummer og siden han købte den nye maskine, er den gamle skummer blevet helt overflødig.

Skøn skum

Nu sidder jeg, som så ofte for enden af langbordet og nyder en eftermiddags Chai Latte og læser blogs og strikker lidt.

Mandag eftermiddag er slet ikke så tosset.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Hvis du læser noget der er intressant, så er du velkommen til at dele det på de sociale medier du færdes på, og følg gerne mig på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på kanalen. ♥


0

You Might Also Like

10 kommentar

 • Reply Mona Honnens 11. november 2013 at 19:25

  Tillykke med den … man må aldrig gå ned på udstyr ;O)
  Den ser godt nok avanceret ud Catarina, super den er med mælkeskummer.
  Jeg elsker også Chai Latte og bruger den model som du har brugt før til mælkeskummet.

  Mona

  • Reply Catarina 12. november 2013 at 08:46

   Hi hi, nej det går ikke Mona. 🙂

   Jeg har også været rigtig rigtig glad for min mælkeskummer, men med denne maskine, er det bare bedre g ikke mindst meget lettere – så både manden og jeg får noget ud af den. Jeg drikker jo ikke kaffe. 😉

 • Reply Yt 11. november 2013 at 19:56

  Det lyder som en super kaffebrygger;)

  • Reply Catarina 12. november 2013 at 08:46

   Bare manden er glad. så er jeg det også. 🙂

 • Reply Trine 11. november 2013 at 21:04

  Hold da op hvor ser den lækker ud… Kan den lave andet end kaffe???

  • Reply Catarina 12. november 2013 at 08:49

   Hi hi, det ville være arart om den kunne støvsuge og gøre rent, men det kan den desværre ikke. 😀

 • Reply Karin Abildhauge 12. november 2013 at 07:34

  Fantastisk kaffeapparatur. Altid dejlig når den så gør det bedre end det tidligere “værktøj”.
  Jeg bruger stadig min mælkeskummer til kr. 10,- i Tiger og min El-kedel der kan “koge” vand til 70 – 80 – 90 og 100 grader varmt. Det er fint med mig pt. 🙂

  • Reply Catarina 12. november 2013 at 09:57

   Man skal nettop finde det der dækker ens behov og ikke lade sig nare til noget som man slet ikke vil få det fulde udbytte af. 🙂

 • Reply Mette 12. november 2013 at 10:02

  Der findes intet bedre end et kaffedyr der kan male frisk kaffebønne – så tillykke med kaffedyret incl skummerdelen 🙂

  • Reply Catarina 12. november 2013 at 10:13

   Hi hi, manden nyder det osse meget – selv drikker jeg jo ikke længere kaffe, men skummet kan jeg godt lide. 😀

  Skriv en kommentar