Menu
Livet

Jeg håber ikke at alle gode gange tre holder

…. for så mangler jeg stadig en. 🙁

Morgen bød nemlig på uheld på mortorvejen ved Odense så der var en rimelig lang kø på vej til job. Heldigvis var det ogå her kun materiel skade.

Uheld på den fynske motorvej ved Odense

Nu gider jeg ikke se flere ulykker i meget lang tid, så den der “gange tre” må godt blive væk.

UPDATE KL. 10:37
Jeg mangler faktisk ikke én – for min far tæller jo med i den. Slut med ulykker. 😀

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

4 kommentar

 • susanne
  12. november 2013 at 12:22

  Jeg HADER færdselsulykker, efter selv at have været i 2, kan jeg ikke have det, jeg hader folk der glor som om det var et teaterstykke, og de der udsendelser i tv om folks ulykker, de er altså bare for meget. Bare folk gad at gøre sig lidt mere umage når de kørte bil.
  Håber din dag bagefter har været ok. Knus :-9

  Reply
  • Catarina
   12. november 2013 at 12:27

   Puha – to af slagsen, det er skutte det fedeste.

   Ja, min dag er indtil nu helt ok og jeg vil nu smutte til frokost. Ha’ en dejlig tirsdag, på trods af regnen. 🙂

   Reply
 • Karin Abildhauge
  13. november 2013 at 07:03

  Du har oplevet nogle ubehageligheder indenfor kort tid. 3 meget forskellige, og meget voldsomme. Den første meget ubehagelig, da det var din far, heldigvis kom han afsted i rette øjeblik, og din mor var der til at få ham afsted. Krydser fingre for han ikke har fået mén efter, udover det at skulle tage en lille vidunderpille.
  Kan forstå det materiel skade ved de 2 andre episoder, men man skal ikke glemme underbevidstheden, den kan have reageret og forvrænge det reelle billede. Du var jo meget tæt på, da du husede naboerne en kort tid, og det at du var den der handlede på brænden. Godt du har Søren, og du har delt oplevelserne.
  Krydser fingre for det var de 3 var ordsprogets et uheld kommer aldrig alene værdig. For ramt, det blev du.

  Reply
  • Catarina
   13. november 2013 at 13:33

   Ja, der har været lidt for meget gang i uheldne her den sidste uges tid. Men det ser heldigvis ud til at der ikke kommer flere – eller jeg har ikke planer om at opleve flere. 😉

   Ingen har men og alle er mere eller mindre på toppen igen. Så jeg er glad og nyder solen og at det snart er weekend.

   Reply

Skriv en kommentar