Menu
Livet

Lørdagsovervejelser

Lørdag er stille og kun vaskemaskinens sagte snurren høres fra bryggerset af. Jeg sidder på min yndlingsplads med udsyn til verdenen og resten af huset og overvejer om jeg skal kaste mig over endnu et projekt, sideløbende med min lange cardigan. Det er dog ikke et projekt til nogen som helst. Endnu.

Overvejelser
~Nyt projekt. Måske

Jeg overvejer om jeg skal begynde på en lille Raglan til en baby. Et lille og overskueligt projekt som vil være færdig på nærmest ingen tid. Jeg har de her farver, hvor jeg snildt kunne forestille mig en ripkant i den mørkeblå, for og bagstykke i den lyseblå og ærmerne i striber af dem begge.

Lang cardigan, men lang vej endnu
~Lang vej endnu

Måske jeg bare skulle strikke den lange cardigan færdig før jeg kaster mig over nyt. For egentlig er jeg vist ikke så god til at have gang i flere ting af gangen. Tænke tænke…..

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

20 kommentar

 • Karin Abildhauge
  30. november 2013 at 09:01

  Fordele og ulemper.

  En af fordelene er, en lille babytrøje kan nemt komme med i håndbagagen, og det uanset hvad du skal, så er den lige ved hånden.

  Masser af god tænke tænke, og herfra solstrejf hilsner

  Reply
  • Catarina
   1. december 2013 at 09:19

   Ja, det er rigtigt Karin – men det er meget sjældent at jeg har strikketøjet med nogle steder hen. Det var med i Thailand, men ellers er det ikke med. 😉

   Jeg har endnu ikke besluttet mig og fortsætter stille og roligt med den lange. 😀

   Reply
 • susanne
  30. november 2013 at 15:51

  Kender det godt, at have lyst til et nyt projekt, men man skal lige gøre op med sig selv om det måske er så smart, men det er også rart at kunne se noget færdigt, for den lange cardigan tager tid. Er spændt på det færdige resultat. Nu snupper jeg lige en lille lur, inden en julefrokost. Håber I får en dejlig weekend 🙂 knus

  Reply
  • Catarina
   1. december 2013 at 09:21

   Tak og i lige måde Susanne. 🙂

   Jeg har endnu ikke besluttet mig og fortsætter derfor bare med den lange – men pludselig kan det være jeg kaster mig over en lille en. Men jeg ved det endnu ikke. 🙂
   Rigtig god søndag til jer alle.

   Reply
 • Mette
  1. december 2013 at 13:50

  Åh kender det med at tænke over endnu et projekt og mon ikke det er fordi vi bliver inspireret af hinanden HELE tiden hvilket er en pragtfuld ting 🙂
  God 1. advent til dig og resten af huset.

  Reply
  • Catarina
   1. december 2013 at 17:39

   Det er helt klar en af de ting der spiller ind – altså inspiration fra andre. Men der er nok også det faktum, at dette projekt tager laaaang tid og jeg lige nu er en hungre efter at se et færdigt projekt. 😀

   Du ønskes også en god søndag og en dejlig ny uge, som er lige på trapperne. 🙂

   Reply
 • Hege
  1. december 2013 at 13:51

  For mange prosjekter kan fort bli kaos, men to går fint. Det er min erfaring. Jeg har gjerne ett stort og ett lite strikketøy. Det lille får være med når jeg skal ut i verden.

  Det samme gjelder bøker. Jeg har en bok på nattbordet. Den leser jeg før jeg skal sove. Så har jeg en bok nede ved yndlingsstolen. Den leses på dagtid. Og til sist har jeg en på telefonen, og den er viktig når jeg skal gjøre husarbeid. Etter at jeg begynte med dette lesesytemet har jeg mer enn doblet lesemengden min.

  Dessuten strikker jeg også sånne små raglanjakker for tiden, og jeg vil så gjerne se hvordan du skal bruke fargene.

  Sett igang.

  Reply
  • Catarina
   2. december 2013 at 06:33

   Det kunne være jeg skulle prøve, når du nu har så gode erfaringer med det Hege. Jeg er bare bange for at jeg ikke arbejder med det første, det øjeblik jeg går i gang med det nye. Men jeg tror jeg giver det en chance. Tror jeg kaster mig over det nye engang her i ugen eller næste weekend. 🙂
   Tusinde tak for din indgangsvinkel til det 🙂

   Reply
 • Mona Honnens
  1. december 2013 at 20:47

  Et stort og et lille projekt samtidig …… hmm mon ikke det går ???
  Er vild med dine snefnug der drysser ned over siden … hmm hvordan mon du har lavet det ??

  Mona

  Reply
  • Catarina
   2. december 2013 at 06:34

   Jeg tror jeg prøver det Mona og så ser hvordan det kommer til at gå. 🙂

   Sneen er lavet via et plugin til WordPress som hedder “Snow, balloons and more” 🙂

   Reply
 • Hege
  2. december 2013 at 19:47

  I går kastet jeg meg en strikkejulekalender. Bare jeg nå ikke angrer.

  http://jultalamod.blogspot.se/

  Reply
  • Catarina
   4. december 2013 at 17:06

   Aii, du er da bare for sej Hege. 🙂

   Reply
   • Hege
    7. december 2013 at 10:20

    Jeg angret, Catarina 🙂 Det ble for mye å forplikte seg til noe sånt hver dag.

    Reply
    • Catarina
     8. december 2013 at 08:05

     Det kan jeg faktisk godt forestille mig Hege og så nettop her i julemåneden hvor der er så meget andet man også skal. Godt du fant ud af det hurtigt og ikke nåede at blive helt stresset. 🙂

     Reply
 • Therese
  3. december 2013 at 15:45

  Hvor er du god til at sysle med de lækre strikkerier 🙂 Glæder mig til at se babystrikkeriet, hvis du går i gang med det 😉

  Reply
  • Catarina
   4. december 2013 at 17:06

   Jeg hygger mig ret så meget Therese – men jeg er blevet enig med mig sel om at jeg ikke starter før end at jeg er færdig med den lange cardigang.:-)

   Reply
 • Annemette
  3. december 2013 at 22:18

  Sikke julefint der er blevet herinde 🙂

  Det der med kun at have gang i et projekt, det skal jeg da vist til at praktisere 😀

  Reply
  • Catarina
   4. december 2013 at 17:07

   Hi hi, det er vist det der passer bedst til mig Annemette. 🙂

   Reply
 • Tina Liel
  4. december 2013 at 12:38

  Tillykke med at have fået dit billede på Michael Bangs side. Det er også flot!!!! Dejligt besøg I har haft og Cleo er da ikke til at stå for. Skønne billeder du har taget af hende. Troede lige I havde fået hund. Ha en dejlig dag♥

  Reply
  • Catarina
   4. december 2013 at 17:08

   Tak skal du have Tina. 😊
   Ja, Cleo var slet slet ikke til at stå for og jeg blev så forelsket. 🙂
   Ha’ en dejlig onsdag.

   Reply

Skriv en kommentar