Det føles som en tur i rutchebanentur

8. december 2013

Langbordshygge

Ikke alle uger er lige gode, selvom de byder op til dans med masser af arbejde og hyggelige stunder med manden. Denne uge har budt på lidt for meget af det hele. Der har en storm ind over. Bodil hed hun. Bodil nedlagde ikke flere træ i sin vilde og langvarige quickstep igennem matriklen. Heldigvis. Biograftur og spisning ude, familiefødselsdags-tamtam og masser af tanker og ord som skulle deles og fordeles. Jeg kan ikke altid rumme det hele, og specielt ikke når det hele falder sammen inden for så kort tid.

Efter sådan en uge, som mest af alt føles som en rutschebanetur (jeg bliver dårlig af sådanne rutchebaneture, så derfor undgår jeg dem), er det godt at kunne sidde stille og roligt ved langbordet og puster ud og slapper helt af, inden en ny uge igen byder op til dans, forhåbentlig bliver det en stille sjæler.

Senere i dag, vil jeg også se om jeg ikke kan få det sidste julepynt op – for det er ikke meget er er nået her i huset af den slags.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Hvis du læser noget der er intressant, så er du velkommen til at dele det på de sociale medier du færdes på, og følg gerne mig på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på kanalen. ♥


0

You Might Also Like

8 kommentar

 • Reply Karin Abildhauge 8. december 2013 at 14:42

  Uha jeg blev forpustet. Alt dette inden for den seneste uge, jeg kan mærke hvordan krop og sjæl skriger efter den indre ro med hverdagens rutine, det forudsigelige som nogle vil mene er kedeligt, som jeg og andre synes er fantastisk.

  Læser jeg rigtigt, tog Bodil også nogle træer? Vi har et par skove hvor Bodil har væltet det der svarer til ½ års arbejde. Vi havde flyvende fodboldmål, trampoliner, guirlander og butiksskilte.

  Om du når det sidste julepynt gør ikke så meget, det vigtigste er du får fundet den indre ro igen.

  Ønsker dig, jer en fortsat god søndag.

  • Reply Catarina 9. december 2013 at 10:05

   Ja kroppen og sjælen trængte til søndagens ro og fred og vi slukkede for alt elektronikken og nød bare det at være og puste ud. 🙂

   Heldigvis snuppede Bodil ikke flere træer hos os. Heldigvis. 🙂 Jeg kan ikke forstå at fol ikke kan finde ud af at surre deres ting fast eller tage dem indenfor når der kommer stærk blæst/storm – det er jo ikke sådan at vi ikke blev advaret. 😉

   jeg når nok ikke så meget som jeg plejer og vi er også blevet enige om at sådan er det i år – vi vil ikke stresse over det.

   Kan du have en god uge Karin.

 • Reply Mette 8. december 2013 at 17:55

  Åhh hvor jeg kender det – den manglende ro ind i det inderste.
  Jeg håber du får ladet lidt op og ugen der kommer er lettere.
  Stort knus 🙂

  • Reply Catarina 9. december 2013 at 10:07

   Søndagen blev i den grad brugt på at lade op og bare være. Alt elektronik blev slukket og stilheden blev nydt. Nu er jeg klar til endnu en ugen og allerede nu lader det til at den bliver helt dejlig langsomelig. 🙂

 • Reply Bot 8. december 2013 at 20:07

  pas nu på dig søde

  • Reply Catarina 9. december 2013 at 10:07

   Det gør jeg søde Botte. 🙂

 • Reply gittesp 10. december 2013 at 07:17

  Pyhh, ja nogen gange har tingene med at hope sig op – jeg er heller ikke så god til sådan nogen perioder, som jeg har været. Dejligt at du nu kan slappe af … og endda nyde din fine røde puf – den ser lækker ud.
  god dag 🙂

  • Reply Catarina 10. december 2013 at 07:28

   Mange tak skal du have Gitte. 🙂
   Jeg kan slet ikke med sådanne perioder mere – jeg værtsætter virkelig de dage hvor der er plads til at læne sig tilbage og falde ned inden en ny dag byder op til dans. Egentlig er jeg vist ikke altid lige social og med alderen sætter eg mere og mere pris på tosomhed eller alenetid. 🙂

  Skriv en kommentar