Fødderne oppe. Nu med stil

Når jeg har siddet i min ynglingsstol inde i stuen, har jeg til tider savnet at kunne smide fødderne op. Det har manden nu gjort noget ved. Jeg har selv gået i lang tid og kikket på puffer, men synes at alle dem der fandtes var utjekkede og ikke min smag. Så for en månedstid siden så jeg én som lige var sagen, hvis man altså selv kunne bestemme hvilket stof eller skind der skulle på – og det kunne man. Men for filan da, den kostede lige så meget som en designer stol, så den valgte jeg fra. Det ville jeg alligevel ikke give for en puf.

Rød læder puf

Men i dag da jeg kom hjem fra arbejde stod den her i stuen og lyst op med det røde læder. Smuk i faconen og næsten helt skulpturelt når den bare står over ved siden uden at blive brugt. Jeg er vil med den og den er præcis så lækker som jeg drømte den villle være, da jeg så den første gang. Tak til manden for den lækre bryllupsgave.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.
16 thoughts on “Fødderne oppe. Nu med stil”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.