Menu
Livet

Fødderne oppe. Nu med stil

Når jeg har siddet i min ynglingsstol inde i stuen, har jeg til tider savnet at kunne smide fødderne op. Det har manden nu gjort noget ved. Jeg har selv gået i lang tid og kikket på puffer, men synes at alle dem der fandtes var utjekkede og ikke min smag. Så for en månedstid siden så jeg én som lige var sagen, hvis man altså selv kunne bestemme hvilket stof eller skind der skulle på – og det kunne man. Men for filan da, den kostede lige så meget som en designer stol, så den valgte jeg fra. Det ville jeg alligevel ikke give for en puf.

Rød læder puf

Men i dag da jeg kom hjem fra arbejde stod den her i stuen og lyst op med det røde læder. Smuk i faconen og næsten helt skulpturelt når den bare står over ved siden uden at blive brugt. Jeg er vil med den og den er præcis så lækker som jeg drømte den villle være, da jeg så den første gang. Tak til manden for den lækre bryllupsgave.

16 kommentar

 • qvinde.dk
  9. december 2013 at 19:05

  Wauwww hvor ser den rund og lækker ud 🙂

  Tillykke med bryllupsdagen i smukke og dejlige mennesker, krammer lige en ekstra gang på jer næste gang <3

  Reply
  • Catarina
   10. december 2013 at 07:04

   Den er bare SÅ lækker og passer perfekt til stuen 🙂

   Tak skal du have søde veninde – vi glæder os til krammet ♥

   Reply
 • Karin Abildhauge
  9. december 2013 at 20:46

  Så dejlig forkælelse og så lækkert. Det røde for varme og kærlighed.
  Ønsker dig/jer en fortsat god aften.

  Reply
  • Catarina
   10. december 2013 at 07:06

   Den er virkelig lækker og ja, farven er meget passende 🙂

   Vi havde en skøn aften i tosomhed.

   Reply
 • Lone
  9. december 2013 at 21:40

  Tillykke med bryllupsdagen – og med den smukke puf. Den ser super flot ud 🙂

  Reply
  • Catarina
   10. december 2013 at 07:06

   Mange tak skal du have Lone 🙂

   Reply
 • Mona Honnens
  9. december 2013 at 22:18

  Uhh ha hvor er du forkælet ;O)

  Mona

  Reply
  • Catarina
   10. december 2013 at 07:06

   Jeg har det som blommen i et æg Mona. 🙂

   Reply
 • Layoni
  10. december 2013 at 06:47

  Godmorgen :)og stor tillykke med bryllupsdagen :)dejlig med så skøn en mand der forstår at forkæle sin kvinde 🙂
  du må have en dejlig tirsdag Catarina 🙂

  Reply
  • Catarina
   10. december 2013 at 07:08

   Mange tak skal d have Layoni. 🙂 Ja, jeg er ret så heldig med den mand.
   Du må også have en dejlig tirsdag. 🙂

   Reply
 • susanne
  10. december 2013 at 07:12

  Nøj, den er da lige noget af det fedeste jeg længe har set. Jeg vil give dig ret i at puffer er ret svære at finde i en udgave der er flot. Men her var du da lige heldig, og endnu engang tillykke med dagen i går. Knus

  Reply
  • Catarina
   10. december 2013 at 07:26

   Tak skal du have Susanne. 🙂
   Ja, de er bare så perfekt og slet ikke som så mange andre puffer. Så jeg er meget glad. 🙂
   Ha’ en dejlig dag Susanne.

   Reply
 • Yt
  10. december 2013 at 09:16

  Sikke da en dejlig overraskelse 😉
  Håber dagen var god.

  Reply
  • Catarina
   10. december 2013 at 10:12

   Tak Yt, vi havde en skøn dag sammen. 🙂

   Reply
 • Kirsten Abildgaard
  10. december 2013 at 20:50

  Dejlig mand du har. Tillykke med ham og med jeres bryllupsdag. Vil du afsløre hvor puffen kan købes ;den skal på min ønskeliste.

  Reply
  • Catarina
   11. december 2013 at 06:47

   Mange tak skal du have Kirsten. 🙂 Puffen er købt i Bolia. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar