Selvom mandagen er grå og våd

…. er der alligevel sol og sommer i mit hjerte. I dag er dem nemlig vores bryllupsdag. 4 år er det siden at Søren og jeg var oppe på Odense Rådhus og sige to overbevisende ja til hinanden og et liv som mand og kone.
På en eller andet måde, må de 4 år vist have slidt på os, for vi har begge markant mindre hår end dengang. 😆
Aii, spøg til side, de fire år er gået lige så stærkt som de 13 1/2 år jeg har været sammen med Søren. Og hver eneste dag nyder jeg samlivet med ham.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.
20 thoughts on “Selvom mandagen er grå og våd”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.