Det savne jeg altså

11. december 2013

Synes nu nok at her er lige gråt nok. Hele verdenen omkring mig falder sådan i ét. Jeg vil heller have frost, sol og evt. en bunke sne som kunne lyse landskabet op – lidt ligesom mit headerbillede. Men med 7° tror jeg ikke der kommer noget sne sådan lige med det første. 🙁
- Mange tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at skrive en lille kommentar eller bare en hilsen i kommentarfeltet her under. Du må også gerne dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


0

I samme genre

4 kommentarer

 • Reply Karin Abildhauge 12. december 2013 at 09:49

  Jeg har det præcis som du. Det er december, vi julehygger, så mangler sne frost og klart vejr 😉
  Solen har lige fundet frem til mig 🙂

  • Reply Catarina 13. december 2013 at 08:23

   Solen nåede ikke ned til os 🙁 Men vi fik lidt af den i går, ikke meget men lidt. 🙂

 • Reply susanne 12. december 2013 at 10:09

  Ja det er jo lige før man i disse dage bliver i tvivl om hvad tid på dagen det er. Vi VIL have sne OG frost OG sol, tak, NU….

  • Reply Catarina 13. december 2013 at 08:26

   Det er så dejligt når sneen ligger fin og hvid og lyser op. Så ja, tak til sne nu og nej tak til sne i marts. 🙂

  Skriv gerne en kommentar