Det savne jeg altså

Synes nu nok at her er lige gråt nok. Hele verdenen omkring mig falder sådan i ét. Jeg vil heller have frost, sol og evt. en bunke sne som kunne lyse landskabet op – lidt ligesom mit headerbillede. Men med 7° tror jeg ikke der kommer noget sne sådan lige med det første. 🙁

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.
4 thoughts on “Det savne jeg altså”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.