Det savne jeg altså

11. december 2013

Synes nu nok at her er lige gråt nok. Hele verdenen omkring mig falder sådan i ét. Jeg vil heller have frost, sol og evt. en bunke sne som kunne lyse landskabet op – lidt ligesom mit headerbillede. Men med 7° tror jeg ikke der kommer noget sne sådan lige med det første. 🙁
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Deling af indlæg på de sociale medier fjong med mig, og følg gerne med på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og der kan du også abonnement på kanalen.


0

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Karin Abildhauge 12. december 2013 at 09:49

  Jeg har det præcis som du. Det er december, vi julehygger, så mangler sne frost og klart vejr 😉
  Solen har lige fundet frem til mig 🙂

  • Reply Catarina 13. december 2013 at 08:23

   Solen nåede ikke ned til os 🙁 Men vi fik lidt af den i går, ikke meget men lidt. 🙂

 • Reply susanne 12. december 2013 at 10:09

  Ja det er jo lige før man i disse dage bliver i tvivl om hvad tid på dagen det er. Vi VIL have sne OG frost OG sol, tak, NU….

  • Reply Catarina 13. december 2013 at 08:26

   Det er så dejligt når sneen ligger fin og hvid og lyser op. Så ja, tak til sne nu og nej tak til sne i marts. 🙂

  Leave a Reply