En lidt længere dag i vente, men endnu en dejlig en af slagsen

Lige nu sidder jeg og slapper af og med benene oppe på min røde puff. Jeg nyder langsomheden og stilheden sammen med en stor kop te. Dagen byder på arbejde, men efter arbejde skal jeg lige et smut ned i Bazaren i Odense og hente et par småting, inden jeg skal mødes med et par af de gamle veninder inde på Gertruds.

Jeg elsker at have veninder der går langt tilbage. Veninder der kender mig fra før jeg blev mor og kone. De giver mig en energi som er helt anderledes end hvad andre kan give. Ikke en bedre energi end jeg får af at være sammen med familien, men bare en anden slags. Jeg holder at hver af en af de 8 veninder jeg har i mit liv. De har kendt mig i årevis og jeg dem. De ved præcis hvordan jeg er og hvordan jeg har det. Et liv uden tætte veninder ville være utænkeligt i min verden.

Torsdag blivver endnu en dejlige dag i denne dejlige uge.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.
8 thoughts on “En lidt længere dag i vente, men endnu en dejlig en af slagsen”

 • Jeg kan give det fuldstændig ret. Jeg har så ikke 8 stk. dem jeg har er enkeltvis, og fra hver sin tid. Desværre er afstanden en begrænsende faktor, så telefon og mail bliver flittigt brugt 😉
  Ønsker dig en hyggelig eftermiddag/aften.

  • Har bliver telefonen ogå flittigt brugt, da tre af dem bor i København og i i Skørping – så det er “kun” 4 jeg har inden for få km. 🙂

 • Jeg er sikker på, at du også selv giver meget tilbage til dine veninder, så de synes garanteret, at det er dem, der er heldige, at de kender dig :-). Jeg må vist snart få arrangeret en omgang venindehygge.

  • Jeg håber de har det på samme måde som jeg, men et eller andet sted har de det nok, for ellers havde vi ikke været sammen nu tænker jeg. 🙂 Det er så givende at have veninder og sådanne hyggelige stunder, kan jeg leve længe på. 🙂
   Tak for din søde og varme kommentar Mette og ha’ en dejlig fredag. 🙂

 • SIkker på at det var et hyggeligt møde med veninderne. Skønt med gode veninder! Og rigtig nok er det en helt speceil slags energi man får fra veninderne♥ Fik du købt noget spændende i Bazar? Knus

  • Det var en skøn eftermiddag og aften og der blev snakket igennem – så meget at vi overvejer en slags “ordstyrer” for indimellem snakkede vi i munden på hinanden. 😀
   Jeg var nede og købe lidt lam hos slagteren, de har altid lækkert kød og altid lam, hvilket almindelige slagtere ikke altid har. 🙂
   Knus og ha’ en dejlig dag og pas på alt sneeen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.