Fredag aften i godt selskab

Weekenden startede i går til normal tid og jeg lagde ud med at bage madboller og en lille desssertkage, for vi ventede gæster til aftensmad. En aftensmad de selv skulle lave, for jeg var nemlig kommet i tanke om at jeg have en gammel sag af en raclette, fra den gang det var moderne sidst, og den har bare stået ubrugt hen bagerest i skabet siden vi i 2004 flyttede ind i huset her.

Hyggelig fredag i godt selskab
~Det er med vilje at hovederne er skåret af, da jeg har ikke fået lov til at vise deres ansigter på bloggen her.- Jeg har nu fået lov til at vise ansigterne og har derfor udskiftet billedet.

Det er nu ret så hyggeligt at sidde der om bordet og lave små hapser af mad, og jeg tror som også vores gæster nød det. Der blev snakket og hygget til omkring midnatstid, men så var der faktisk heller ikke mere gas i os. Det havde jo trods alt været en almindelig arbejdsdag med medfølgende tidligt op. En skøn aften i godt selskab er en god måde at skyde en weekend i gang med.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.




2 thoughts on “Fredag aften i godt selskab”

  • Super hyggelig ide med raclette, madboller og ikke at forglemme desserten.

    Jeg har set racletten er kommet i gang igen hos de unge, selv fonduen er kommet frem igen. Det er nemt at gøre klar, og når det så er fredag aften der skal hygges med vennerne, så er det dejligt med noget let 😉

    Ønsker dig / jer en fantastisk weekend.

    • Ja, det erogså det jeg har observeret og det er faktisk rigtigt hyggeligt at sidde omkring den og hygge med maden. 🙂

      Du må også have en rigtig dejlig weekend Karin. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.