Drømmenen flyver mens jeg laver film

15. december 2013

Søndagen er, præcis som lørdagen, dejlig langsom og afslappende. Jeg sidder og spiser en hjemmelavede bolle, med ost og marmelade, mens jeg sidder og laver en klipper film fra Thailand. Det er skønt at kikke på filmene og jeg føler næsten at jeg kan mærke varmen og stemningen igennem skærmen.

Hygger med filmklipning

Måske den når at blive færdig senere i dag. Det håber jeg.

     

- Mange tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at skrive en lille kommentar eller bare en hilsen i kommentarfeltet her under. Du må også gerne dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


0

I samme genre

4 kommentarer

 • Reply Karin Abildhauge 15. december 2013 at 09:00

  Glæder mig allerede til at se din film 🙂
  Så dejligt det bliver en lige så langsom søndag.
  Ønsker dig/jer en fantastisk dag.

  • Reply Catarina 15. december 2013 at 09:34

   Ja, søndagen fortsætter i samme stil som lørdagen, dog uden noget renderi for mit vedkommende. 🙂

   Jeg håber filmen når så langt, fro der er faktsik 74 klip der skal ses igennem og og nogle skal sikkert kasseres og andre klippes til, ellers bliver det vist en lidt for lang film. 😀

 • Reply susanne 15. december 2013 at 11:13

  Åh ja hvem der var væk fra dette kedelige vejr, vi har ikke set solen i over 1 uge 🙁 Glæder mig til at kigge med 🙂

  • Reply Catarina 15. december 2013 at 13:17

   Nej og det kan mærkes Susanne – man bliver sådan lidt tungsindet at at undvære solen 🙂

  Skriv gerne en kommentar