Menu
Hua Hin efterår 2013 / Teknologi / Thailand

Feriedrømme

Da vi var i thailand i oktober, tog jeg faktisk en del håndholdte små filmklip fra hotellet med min telefon. Og egentlig var det meningen at jeg ville sætte dem sammen til en hel film de første dage efter vores hjemkomst, men det blev bare aldrig til noget. I aftes sad vi og kikkede billeder og der faldt jeg over den mappe med alle de 74 små klip i.Jeg bandede lidt over mig selv, at jeg ikke allerede havde få dem samlet til en film. Jeg satte mig for, at så snart jeg vågnede i dag, så ville jeg side koncentreret og kikke alle klip igennem og smide dem ud, so var alt for rystede eller bare ikke duede.

Nu er filmen blevet færdig og hvis du har lyst til at bruge knap 5 minutter, så kan du læne dig tilbage og opleve lidt af “vores hotel” i Thailand.

Som sagt er den håndholdt og derfor er der også en del rystelser, men vi synes den er ret så hyggelig at se på, her i den danske mørke og våde vintertid. Vi oplevede et par dage med regn derover, men det er slet ikke nær så surt at mærke regn derover, for temperaturene holder sig over 25° når det regner, så det køler en smule på de dejlige varme dage. varme dage som jeg i den grad savner nu, når vi ikke bare kan få sne, frost og masser af sol.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

8 kommentar

 • Liselotte
  15. december 2013 at 16:03

  Uha, det ser lækkert ud. Man kunne sagtens fristes, kunne man 🙂

  Reply
  • Catarina
   15. december 2013 at 17:27

   Jeg kunne også godt blive ritet lige nu Liselotte. 😉

   Reply
 • Per Teilmann
  15. december 2013 at 16:27

  Skøn lille video fra Luksus-Thailand. Selvom vi plejer at bo lige i nærheden af det her hotel, er det et noget andet Thailand vi oplever, men sikke en ro 🙂

  Reply
  • Catarina
   15. december 2013 at 17:29

   Vi har også boet på andre hoteller, men dette er vores ynglings når vi er i Hua Hin. Hilton er også lækker, men på en anden måde. 🙂
   Vi oplever jo også et andet Thailand når vi ikke er på hotellet 🙂 Det er jo ikke der vi bruger vores tid når vi er derover, så nyder vi jo Thailand uden for hotellet – og det elsker vi.

   Reply
 • Trine
  15. december 2013 at 19:37

  Mmmm. Hvis bare flyveturen ikke var så lang så kunne jeg sagtens lige snuppe 10 dage i Thailand..

  Reply
  • Catarina
   16. december 2013 at 06:55

   Den er faktisk ikke så slem Tine. 10 timer og det meste af tiden sover man faktisk, for det er tidlig morgen når man lander derover. 🙂

   Reply
 • Karin Abildhauge
  16. december 2013 at 07:28

  Lige nu drømmer jeg at det er mig der er der. Har ikke lyst til at lukke ned for drømmen, med middelvind på 14 m/s og regn i det virkelige liv, er ikke just noget jeg har lyst til at vende tilbage til.
  Forbliver lige i drømmeland en stund endnu 🙂

  Reply
  • Catarina
   16. december 2013 at 09:21

   Sådan havde vi det også i går og vi ville ønske at vi kunne “beame” os tilbage og nyde varmen, duftene og alt. 🙂
   Håber du får en dejlig mandag trods regnen og det kølige vejr.

   Reply

Skriv en kommentar