Den smukke gamle måne lyser godt op

Fuldmåne

I dag er det fulmåne, den sidste af sin slags her i 2013. Det er tillige klart i vejret, hvilket gør at månen faktisk lyser ret så godt op derude i øst. Efter lige at have brugt 2 minutter ude i kulden med kameraet, sidder jeg nu inde i den lune stue og nyder den knitrende lyd fra brændeovnen, mens strikkepindene langsomt snupper den ene maske efter den anden.

Tirsdag aften er ved at blive skudt i gang og der hygges igennem.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.
18 thoughts on “Den smukke gamle måne lyser godt op”

 • Har lige selv stået og beundret månen gennem mit vindue…
  Så satte jeg mig til computeren og ser at du også har været der…

  Forresten så kan man næsten mærke hyggen gennem skærmen 🙂

  • Den var virkelig smuk i går – sikker også fordi det slet ikke har været muligt at se den i flere dage pga. alle de skyer. 😉

  • Det er helt vildt hvor meget lys den faktisk kan give når der ingen skyer er. 🙂
   Håber I have ne dejlig aften og ønsker jer en skøn onsdag.

 • Ej så vaks var jeg ikke, og jeg har jo ellers et lækkert kamera der tager super gode billeder, men så må jeg ud næste gang der er fuldmåne 😉 de første billeder jeg fik taget, var af mine børnebørn til juletræsfest, og det var jo en fornøjelse med det lækre kamera 🙂 er ved at spare sammen til et zoom objektiv, og så skal der tages billeder 😉
  god torsdag til dig Catarina 🙂

  • Ja, du må prøve næste gang det er fuldmåne og hvis du ikke helt ved hvordan kameraet skal indstille Layoni, så skriver du bare, så skal jeg nok hjælpe dig. 🙂
   Hvor er jeg glad for at høre at du har fået taget nogle dejlige billeder af dine børnebørn.
   Og husk, øvelse gør mester. 🙂

   Du må også have en god torsdag Layoni.

   • Tusind tak for tilbuddet 🙂 rart og vide hjælpen er nær, for det er ikke så let alligevel, men som du skriver: øvelse gør mester 🙂
    varme hilsener, Layoni 🙂

  • Jeg har efterhånden taget mange billeder af månen – men jeg bliver aldrig træt af den. 🙂
   Nå, du har måske haft netproblemer?

   • jeg ved ikke hvem af os der har haft et problem, men ihverttilfælde er der de sidste 2 uger kommet en melding om at jeg “ikke havde tilladelse til at se denne site” hver gang jeg har givet din adresse. Både derhjemme fra og fra arbejdet. Troede at du måske var blevet hacket el. lign. Og først i dag virker det igen.

    • Det må have været hos dig, for alle andre har kunne læse med og kommentere her, så her har der ingen problemer været.

  • Det var fuldmåne i forgårs, men den smule månen var aftaget kunne næsten ikke ses i går aftes – hvor det også va smukt klart vejr. 🙂

 • Det er en fornøjelse at se så smuk en måne. Desværre har december ikke givet os så mange dage/aftner med klart vejr.
  Lige nu nyder jeg vi går mod lysere tider ;-)- det er jo i dag det vender.

  • Nej det er ikke meget vi har set til månen eller solde her i december, så det er med at nyde det hele når det er her. Jeg håber det bliver bedre i det nye år. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.