Menu
Familieliv / Livet

Top lækker julegave fra firmaet

I år fik vi hverisær et gavekort på jobbet. Et gavekort som kunne bruges til at vælge væres julegave inden på en julegaveside. Der var rigtig mange fine ting man kunne vælge, bl.a. sengetøj, ting fra Kähler (som jeg egentlig slet ikke er så begejstret for), Bodum blender, George Jensen brødkurv og mange andre ting. Vi kunne også vælge en weekendtaske, en taske i mørkebrun kalveskind, men tre rum for oven og et mindre foran. Jeg valgte tasken, da den har mål så den må medtages i flykabinen, hjul i den ene ende samt et håndtag, smukt pakket væk bag en lille lynlåslomme i den modsatte ende.

I går fik vi dem med hjem og der var flere af mine kollegaer, som fortrød de ikke havde valgt tasken, da de så den. Jeg, ja jeg er bare super glad for mit valg af den smukke taske med det fine stribede foer.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

12 kommentar

 • Lykke Thomsen
  17. december 2013 at 17:26

  Ja den ser rigtig dejlig ud. Vh Lykke

  Reply
  • Catarina
   17. december 2013 at 17:32

   Ja ikk’ og så dufter den fantastisk. 😉

   Reply
 • Jannie
  17. december 2013 at 17:31

  Den ser også rigtig lækker ud. Den taske jeg fik for nogle år tilbage var jeg til gengæld ikke så begejstret for, men den du har fået ser skøn ud og fedt med de mange rum 🙂

  Reply
  • Catarina
   17. december 2013 at 17:42

   Det var den sorte ikke? Den er vi heller ikke så vilde med. 😉
   Du må se, dufte og mærke den næste gang du kommer forbi – den er virkelig lækker. 🙂

   Reply
 • susanne
  17. december 2013 at 18:26

  Nej hvor ser den lækker ud, og kan næsten fornemme duften af skindet 🙂

  Reply
  • Catarina
   18. december 2013 at 06:36

   Det er en taske jeg er sikker på jeg bliver rigtig glad for 🙂

   Reply
 • Therese
  17. december 2013 at 22:06

  Wow, den ser da super skøn ud ! 🙂

  Reply
  • Catarina
   18. december 2013 at 06:39

   den er bare så lækker og jeg glæder mig til en dag at tage den i brug 🙂

   Reply
 • Mette
  18. december 2013 at 18:23

  Hvor er I heldige og tasken ser super lækker ud. Tilfredsheden var langt større da vi et par år havde flere valgmuligheder – nu får vi bare udleveret en gave som måske ikke falder i smag hos alle.

  Reply
  • Catarina
   18. december 2013 at 18:37

   Det er med at få udleveret én kender jeg godt – i mit gamle firma var det også sådan, men der havde de heldigvis været så kloge at den købt i Inspiration og der var byttemærke på. Så halv delen af julegaverne blev byttet, så jeg en jul hvor jeg selv gik derind – der stod nemlig et læs bag disken. 😉

   Men det med bare at give en gave hvor mugligheden for at bytte ikke er tilstæde, er ikke ok. For som du selv skriver, så er det ikke alle der har samme smag.

   Reply
 • Karin Abildhauge
  22. december 2013 at 12:45

  Det er en fantastisk ide. Og forstår dit valg. Det er en taske du vil får megen glæde af.

  Jeg har selv fået gavekort, det er så til et udsnit af de handlende her i Holstebro. Har ikke besluttet mig helt præcis hvad jeg skal bruge dem til endnu. Fik den i fredags.

  Reply
  • Catarina
   25. december 2013 at 12:53

   Det er lækkert når man får gavekort så man selv kan vælge, for på dem måde får man virkelig noget man bliver glad for. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar