Menu
Livet

Jeg elsker at have familien omkring mig

IMG_2881

~Billedet er fra i aftes

Jeg elsker at vi har gæster eller skal i ud og besøge familie og venner. I det hele taget, at familien har være samlet i så mange dage. Nogle længere end andre og nogle kun for en enkelt dag. Jeg er social når jeg er på når det sker. Snakker til højre og ventre og har det dejligt. Men jeg kan også mærke, at jeg bare bliver så brugt. Brugt mentalt. Jeg falder hel sammen bagefter og skal bare have tid til mig selv og fri i kalenderen til at “komme mig”. I dag er sådan en dag. Jeg laver absolut intet og sider i, ja, det er ikke nattøj, for sådan noget sover jeg ikke i, men jeg er trukket i et par gamle joggingbukser og en sweetshirt og mine nye hjemmestrikkede strømper, som jeg fin af mine søde veninde fra Skørping.

Jeg har virkelig brug for denne dag. Hvert år. I morgen skal vil til julefrokost og på lørdag har vi et andet arrangement. For at kunne være på toppen der, er det nødvendigt at jeg har dage indimellem, hvor jeg bare kan få lov til at være. Være mig selv og ikke skulle sige noget eller tage stille til ret meget andet end mine behov. Heldigvis kender Søren og Christian mig så godt, at jeg får lov til det, uden kommentarer eller andet. Det er dejligt og jeg nyder lige nu min Catarina-tid.

8 kommentar

 • Yt
  25. december 2013 at 19:27

  Sådan har jeg det også 😉
  Alene tid er guld, når man har været på i flere dage.

  Håber du er ladet op igen.
  Jeg får først en rolig dag på lørdag igen.

  Reply
  • Catarina
   26. december 2013 at 09:22

   Det er nødvendigt med den tid for ikke at “nedsmelte” helt – men jeg er klar igen og ved at i dag er det jules sidste dag.
   Jeg håber du til trods for travlheden får et par timer her og der til at samle dig mentalt.
   Ha’ en dejlg dag Yt. 🙂

   Reply
 • Karin Abildhauge
  25. december 2013 at 22:38

  Hvor lyder det bekendt, hende kender jeg, og hun sidder her bag skærmen, Endnu et fælles træk 😉

  Lækre sokker, de er fantastiske til sådan en dag.

  Ønsker dig/jer en fortsat glædelig jul.

  Reply
  • Catarina
   26. december 2013 at 09:25

   Ja, vi er vist meget lig hinanden på flere områder Karin. 🙂
   Jeg er vild med de sokker, det er sådan nogle rigtige hjemme-hygge-sokker. 🙂
   Fortsat glædelig jul til dig og familien.

   Reply
 • gittesp
  26. december 2013 at 09:36

  Det er lige præcis dét,der er kunsten … at huske at få sjælen med sig. Glædelig anden-juledag 🙂

  Reply
  • Catarina
   26. december 2013 at 18:12

   Sjælen er altid med Gitte, men mentalt bliver jeg bare træt og skal bruge tid til at finde MIG frem igen. 🙂
   Glædelig 2.juleaften til dig. Klem

   Reply
 • Mette
  27. december 2013 at 09:28

  Findes intet bedre end bare at slappe af, slå hjernen fra og nyde dagene som de kommer.
  Håber du finder DIG igen i løbet af ferien 🙂

  Reply
  • Catarina
   27. december 2013 at 13:49

   Jeg får slappet af og fundet ind til MIG og der er skønt. Og dejligt at vide at jeg endnu har en del dage at tage af. 🙂
   Ha’ en dejlig dag Mette 🙂 Klem og god dag.

   Reply

Skriv en kommentar