Lidt strikkeri til de unge i Aalborg

26. december 2013

Jeg er jo som bekendt i gang med et lidt stort strikkeprojekt og ville egentlig godt have et par småprojekter sådan indimellem. Da Liselotte så smed smed en opskrift på huer op, snuppede jeg ideen og ville igang. Jeg spurgte de unde som var i huset om de gerne ville have en strikket hue. De to fra Aalborg, ville genre have en. Jeg kastede mig over opskriften, som er lige så let for mig at forstå, som de andre strikkeopskrifter som Liselotte har lagt online. Liselottes lette hueopskrift.

Strikkede huer

Her de sidste par dage har indimellem alt det praktiske fået strikket to huer, som Christian skal have med hjem i morgen. Strikkeopskriften er super let og det har ikke taget mig mange timer at flække de huer sammen. Og det har været dejligt med nogle små strikkeprojekter, som er blevet hurtigt færdige.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan findes på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på min lille kanal. ♥


0

You Might Also Like

9 kommentar

 • Reply Karin Abildhauge 26. december 2013 at 22:32

  Super ide. Hvor er de lækre. Sikker på de unge er glade.

  Ønsker dig nogle dejlige fridage. Tager lige på job i morgen, og så er det weekend 😉

  • Reply Catarina 27. december 2013 at 12:29

   Det er de Karin og så har jeg kunne få et par timer i eget selvskab, præcis hvad jeg trængte til 🙂
   God arbejdslyst. 🙂

 • Reply Mette 27. december 2013 at 09:25

  Fed hue og den skal jeg da lige ind og kigge på 🙂

  Håber du nyder dagene. Jeg napper lige dagen i dag på job og så tilbage igen d. 2/1 i det nye år!

  • Reply Catarina 27. december 2013 at 13:48

   Ja, ikke Mette og så er de så dejlige lette at lave. 🙂

   Og så må du have god arbejdslyst Mette.

 • Reply susanne 27. december 2013 at 18:36

  Ej, hvor er de fine. Jeg har selv overvejet at gå i gang en af dagene. Du er da gået helt i strikke mode 🙂 Jeg tror jeg vil sætte en kanin dulle i toppen til Sara, mon ikke hun så bliver glad..

  • Reply Catarina 27. december 2013 at 18:52

   Det er jeg sikker på hun gør. Jeg har selv bestilt nogle, men de er lige for tiden i rest ordrer, så de kommer først engang i januar. 😀
   Men så kan jeg få strikket et par huer mere. 🙂

 • Reply Helle Nielsen 26. august 2014 at 07:59

  Hej Catarina fede hue du har strikket der, nu lurer vinteren igen lige rundt om venstre sving, vi har lige haft den koldest nat for august i 24 år tror jeg det var ;-( så nu står den på strik til mit barn i Ålborg så han kan holde varmen, dine huer var lige det jeg søgte, desværre virker linket ikke længere, ved du evt. hvor jeg kan finde opskriften?

  På forhånd tak

  Vh Helle

  • Reply Catarina 26. august 2014 at 12:42

   Hej Helle, så skulle linket virke igen og opskriften er virkelig let og ligetil, selv for en novice som jeg. :-F

 • Reply Når et stykke strik ender der, hvor det rider én som en mare – Catarina 15. marts 2016 at 15:50

  […] er blevet til ret så mange hjemmestrikkede hjemmesko, så mange at jeg ikke har tal på dem. Et par huer det også blevet til og mit elskede lange halstørklæde, som jeg nærmest har brugt siden det kom […]

 • Skriv en kommentar