Lidt strikkeri til de unge i Aalborg

Jeg er jo som bekendt i gang med et lidt stort strikkeprojekt og ville egentlig godt have et par småprojekter sådan indimellem. Da Liselotte så smed smed en opskrift på huer op, snuppede jeg ideen og ville igang. Jeg spurgte de unde som var i huset om de gerne ville have en strikket hue. De to fra Aalborg, ville genre have en. Jeg kastede mig over opskriften, som er lige så let for mig at forstå, som de andre strikkeopskrifter som Liselotte har lagt online. Liselottes lette hueopskrift.

Strikkede huer

Her de sidste par dage har indimellem alt det praktiske fået strikket to huer, som Christian skal have med hjem i morgen. Strikkeopskriften er super let og det har ikke taget mig mange timer at flække de huer sammen. Og det har været dejligt med nogle små strikkeprojekter, som er blevet hurtigt færdige.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.
9 thoughts on “Lidt strikkeri til de unge i Aalborg”

  • Det er de Karin og så har jeg kunne få et par timer i eget selvskab, præcis hvad jeg trængte til 🙂
   God arbejdslyst. 🙂

 • Fed hue og den skal jeg da lige ind og kigge på 🙂

  Håber du nyder dagene. Jeg napper lige dagen i dag på job og så tilbage igen d. 2/1 i det nye år!

 • Ej, hvor er de fine. Jeg har selv overvejet at gå i gang en af dagene. Du er da gået helt i strikke mode 🙂 Jeg tror jeg vil sætte en kanin dulle i toppen til Sara, mon ikke hun så bliver glad..

  • Det er jeg sikker på hun gør. Jeg har selv bestilt nogle, men de er lige for tiden i rest ordrer, så de kommer først engang i januar. 😀
   Men så kan jeg få strikket et par huer mere. 🙂

 • Hej Catarina fede hue du har strikket der, nu lurer vinteren igen lige rundt om venstre sving, vi har lige haft den koldest nat for august i 24 år tror jeg det var ;-( så nu står den på strik til mit barn i Ålborg så han kan holde varmen, dine huer var lige det jeg søgte, desværre virker linket ikke længere, ved du evt. hvor jeg kan finde opskriften?

  På forhånd tak

  Vh Helle

  • Hej Helle, så skulle linket virke igen og opskriften er virkelig let og ligetil, selv for en novice som jeg. :-F

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.