Menu
DIY

Strikket halsrør

Strikket halsrørStrikket halsrør
I aftes færdiggjorde jeg et lille halsrør som snildt kan passe til meget tøj. Nu har jeg så tænkt at snuppe endnu et. Om det bliver til mig selv eller en anden, det vil tiden vise. Men super let er det. Jeg sidder lige nu at overvejer om jeg skal prøve at strikke en omgang ret og derefter en omgang vrang, for at få de der lækre bølger ind i halsrøeret. Og da jeg er ved at komme efter de dersens vrangmasker, tror jeg godt jeg tør kaste mig ud i det.

Forøvrigt er det bare 288 masker på rundpinde nr.5 og 80 cm lang. Retmasker indtil der ikk er mere garn. Jeg brugte 3 små nøgler garn fra en kasse Garnblomster som jeg købte hos Garnudsalg.dk – for det er jo det eneste sted jeg køber garn. For det første er det billigt, leveringen er fra dag til dag, servisen er i top, når jeg har været nød til at ringe og spørge om noget, eller som dengang jeg bare troppede op uden for åbningstiden (jeg have ikke lige tjekket det inden jeg ankom) og alligevel blev lukket ind og fik handlet.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

12 kommentar

 • susanne
  30. december 2013 at 13:59

  Nøj det bliver flot i de pinke farver 🙂

  Reply
  • Catarina
   30. december 2013 at 17:21

   Det håber jeg Susanne 🙂 Jeg skal nok vise et billede af det færdige rør. 🙂

   Reply
 • Nola
  30. december 2013 at 21:01

  Er også rigtig glad for de gulgrønne farver, de er så naturlige og passer til meget……. især her i kulden har jeg helst noget på halsen hele tiden. Sådan et garnudsalg må være guld værd 🙂

  Reply
  • Catarina
   31. december 2013 at 08:20

   Garnudsalg.dk er den butik som som Liselottes (Slagt en hellig ko) mand har og de har de skønneste garner og de kan købes online, men det har du nok set da du trykkede på linket i indlægget. 🙂
   Jeg er vild med rigtig mange farver, men det er bare ikke altid jeg husker at farver gør underværker. 😉

   Reply
 • Helle K.
  30. december 2013 at 22:55

  Fint halsrør. 🙂 Jeg kan anbefale dig at strikke et halsrør i perlestrik med to masker – altså to ret og to vrang og så forskudt næste omgang. God fornøjelse med det/de næste.

  Reply
  • Catarina
   31. december 2013 at 08:24

   Nåå, ja, det var en god idé Helle. Det vil jeg huske – tak for tippet. 🙂

   Reply
 • Mette
  30. december 2013 at 23:12

  Hvor ser det fint ud, og sikke nogle skønne farver! Tak for inspiration. Det er jo en fin måde at få brugt resterne, og nu er jeg snart færdig med en cardigan, og nu ved jeg så hvad jeg vil igang med bagefter :-). Er blevet helt bidt af at strikke 🙂

  Reply
  • Catarina
   31. december 2013 at 08:26

   Det er nemlig en fin måde at få brugt rester på og hvis man som jeg, har lyst til at strikke noget som bliver hurtigt færdigt. 🙂
   Jeg er også blevet ret så vild med at strikke, men det har du nok fundet ud af 😀

   Reply
 • gittesp
  31. december 2013 at 07:22

  Så fint – enkelt og ligetil… og jeg er også glad for Kennths produkter, håber faktisk at min pakke kommer i dag!

  Reply
  • Catarina
   31. december 2013 at 08:27

   Uha, pakker fra Kenneth er altså sådan nogle dejlige nogen. Jeg er vild med at snuse rundt derinde, men jeg må vist heller få brugt mere af det lager som jeg efterhånden har samlet, inden jeg køber mere nyt. 😉

   Reply
 • Karin Abildhauge
  31. december 2013 at 09:32

  Det er altid lækkert med halsrør. Her er det kun fantasien der sætter grænser.
  Det bliver spændende med næste projekt 😉

  Reply
  • Catarina
   31. december 2013 at 11:13

   Ja, de er raltid dejlige Karin og så er de jo også lette at lave. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar