Strikket halsrør

Strikket halsrørStrikket halsrør
I aftes færdiggjorde jeg et lille halsrør som snildt kan passe til meget tøj. Nu har jeg så tænkt at snuppe endnu et. Om det bliver til mig selv eller en anden, det vil tiden vise. Men super let er det. Jeg sidder lige nu at overvejer om jeg skal prøve at strikke en omgang ret og derefter en omgang vrang, for at få de der lækre bølger ind i halsrøeret. Og da jeg er ved at komme efter de dersens vrangmasker, tror jeg godt jeg tør kaste mig ud i det.

Forøvrigt er det bare 288 masker på rundpinde nr.5 og 80 cm lang. Retmasker indtil der ikk er mere garn. Jeg brugte 3 små nøgler garn fra en kasse Garnblomster som jeg købte hos Garnudsalg.dk – for det er jo det eneste sted jeg køber garn. For det første er det billigt, leveringen er fra dag til dag, servisen er i top, når jeg har været nød til at ringe og spørge om noget, eller som dengang jeg bare troppede op uden for åbningstiden (jeg have ikke lige tjekket det inden jeg ankom) og alligevel blev lukket ind og fik handlet.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.
12 thoughts on “Strikket halsrør”

 • Er også rigtig glad for de gulgrønne farver, de er så naturlige og passer til meget……. især her i kulden har jeg helst noget på halsen hele tiden. Sådan et garnudsalg må være guld værd 🙂

  • Garnudsalg.dk er den butik som som Liselottes (Slagt en hellig ko) mand har og de har de skønneste garner og de kan købes online, men det har du nok set da du trykkede på linket i indlægget. 🙂
   Jeg er vild med rigtig mange farver, men det er bare ikke altid jeg husker at farver gør underværker. 😉

 • Fint halsrør. 🙂 Jeg kan anbefale dig at strikke et halsrør i perlestrik med to masker – altså to ret og to vrang og så forskudt næste omgang. God fornøjelse med det/de næste.

 • Hvor ser det fint ud, og sikke nogle skønne farver! Tak for inspiration. Det er jo en fin måde at få brugt resterne, og nu er jeg snart færdig med en cardigan, og nu ved jeg så hvad jeg vil igang med bagefter :-). Er blevet helt bidt af at strikke 🙂

  • Det er nemlig en fin måde at få brugt rester på og hvis man som jeg, har lyst til at strikke noget som bliver hurtigt færdigt. 🙂
   Jeg er også blevet ret så vild med at strikke, men det har du nok fundet ud af 😀

  • Uha, pakker fra Kenneth er altså sådan nogle dejlige nogen. Jeg er vild med at snuse rundt derinde, men jeg må vist heller få brugt mere af det lager som jeg efterhånden har samlet, inden jeg køber mere nyt. 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.